Eve Online > Dyskusje ogólne

O co walczyc w EVE?

<< < (85/98) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Nitefish w Maj 23, 2011, 15:44:57 ---W sumie to blobowanie matkami niczym się nie różni od bloobowania konwencjonalną flotą. Dokładnie taki sam skutek. W Eve zazwyczaj dostajesz bitke jeśli przeciwnik nie sprawdzi intela, nie wyśle skautów lub masz od niego konkretnie mniejszy gang. Czy to matki czy hace jeden pies. To, że Wy nie atakujecie jak oni mają bloob matek, a oni nie atakują jak Wy macie w tej materii przewagę to chyba naturalne.

--- Koniec cytatu ---
no co ty ryba, powinno sie walczyc zawsze i wszedzie, niezaleznie od liczb.

jedyna roznica pomiedzy blobem SC a konwencjonalnej floty jest tak, ze chocbys sie zesral to na flote supercapsli nie ma innego remedium niz wlasny blob sc, na konwencjonalna flote mozna wrzucic jeszcze jakas kontre, a to ahace, hellcaty czy jeszcze jakis inny wynalazek i wygrac mimo przewagi liczebnej przeciwnika, ale znow wszystko opiera sie o dobry intel i pomysl na kontre...

Ranshe:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 23, 2011, 13:43:47 ---No a wracajac do zadanego przeze mnie pytania, to jak sie mozna przy eve jeszcze bawic :]

--- Koniec cytatu ---

Jestem przekonany, że za corpse Zgudiego mógłbyś tu dostać niezłą sumkę... ;)

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Maj 23, 2011, 16:17:55 ---Jestem przekonany, że za corpse Zgudiego mógłbyś tu dostać niezłą sumkę... ;)

--- Koniec cytatu ---
LOL niestety jest do mnie blue ;)

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 23, 2011, 16:32:55 ---LOL niestety jest do mnie blue ;)

--- Koniec cytatu ---

oj tam bugi na overview się zdarzają :P

Ranshe:
Dokładnie, nic co by się nie dało rozwiązać w ten czy inny sposób ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej