Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[BA-AR]BALTIC AREA/[X.I.X]-dyskusja
DjCiNo:
--- Cytat: Ptysiu w Kwiecień 01, 2011, 00:30:47 ---I taki drobiazg: Zechciej nie poprzedzać wyrażenia "no comment" komentarzem, bo to logicznie sprzeczne. Tzw. "Mindfuck".
--- Koniec cytatu ---
Ale chlopie prosze Cie....filozofii mi tu nie trzeba nie chcesz nie czytaj ... NO COMMENT !!!!!! Bo przez Ciebie zaraz perma dostane na CENTRALI !
DjCiNo:
Pare osob juz sie pofatygowalo...takze jest luzno...chcialbym jeszcze dodac ze transporty do empire sa juz aktywne wrazie W dla zainteresowanych bo z tego co mi wiadomo to 3/4 osobom na tym zalezy :P
mpp:
--- Cytat: DjCiNo w Kwiecień 08, 2011, 08:46:00 ---Pare osob juz sie pofatygowalo...takze jest luzno...chcialbym jeszcze dodac ze transporty do empire sa juz aktywne wrazie W dla zainteresowanych bo z tego co mi wiadomo to 3/4 osobom na tym zalezy :P
--- Koniec cytatu ---
generalnie to nie jest problemem w dzisiejszych czasach zebrać ludzi
problem zaczyna się dopiero w ich utrzymaniu, wiem bo testowałem niedawno na swojej skórze
musisz robić często floty, oraz poświęcać kupę czasu na tłumaczenie młodym i czasami tym starym też jak i co maja robić
inaczej korp podzieli ci się na 2 rodzaje chomików
1) rodzaj chomików będzie typem chomików leniwych i będą klepać anomalki i latać na floty od święta i marudzić jak to jest chujowo bo zamordyzm
2) rodzaj chomików będzie typem chomików z przerostem ambicji i będą chcieli latać na siłę, oraz będą od ciebie mądrzejsi
tak więc jak przyjmiesz na start 50-ąt chomików z czego po 25 każdego rodzaju
to chomiki 2-rodzaju strzelą emo, ze chomiki 1 rodzaju sa chomikami anomalkowymi i dadza quit w przypływie tegoż emo rage'a :-)
tak więc aby odnosić jakiś sukces musisz przymusić chomiki obydwu rodzajów do wspólnego celu i bron boże nie wprowadzać demokracji
inaczej stracisz kilka miesięcy i 25 chomików które popełnią sepuku z zgryzoty
PS: jest jeszcze 3 rodzaj chomików
mhroczny emo chomik:
w przypływie rage'a nie loguje sie przez miesiac
;-)
Nitefish:
@MPP - dlatego właśnie lepsze od chomików są borsuki.
mpp:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 08, 2011, 12:24:11 ---@MPP - dlatego właśnie lepsze od chomików są borsuki.
--- Koniec cytatu ---
zgadza się ale to następny poziom ewolucji
chomiki przyjdą tam gdzie wygodniej i szybciej i są plastyczne
borsuki szukają za to czegoś z renomą nie są aż tak plastyczne, aczkolwiek posiadają już wyuczone nawyki 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej