Śmietnisko > Off Topic

jaka sieć gsm?

<< < (2/8) > >>

[VIDE] Herezja:
Najzabawniejsze w Play jest to, że dają możliwość dzwonienia do sieci i na stacjonarne za darmo gdzie w innych ograniczona ilość minut jest traktowana jako promocja ];)
Dodatkowo miałem wcześniej abonament w orange na firmę i nie interesowało ich to, żeby postarać się znaleźć tańszą ofertę dla mnie (miewałem rachunki po 300+ zł) a w play więcej (na dobrą sprawę nie ograniczam się, fakt dzwonie najczęściej jednak na stacjonarne) rozmawiam a płacę około 130 zł z czego 80 zł to abonament.
Aż dziwne, że tak mało osób jeszcze korzysta z ich ofert.

CMHQ_Widget:
Man, cokolwiek weźmiesz, nie bierz abonamentu, bo na abonamentach operatorzy przycinają. "Na kartę" masz o wiele taniej, abonament się nie opłaca, ciągle kombinują, promocje kończą Ci się w połowie roku (dostajesz np. podwójny pakiet minut a po roku przez rok masz normalny) i potem przyzwyczajaj się że już nie pogadasz 200 minut tylko 100 :). Do tego często masz darmowe numery i innej bajerki za nieduże pieniądze, w pakietach. Miałem abonament w Orange, przeszedłem na POPa. Płacę mniej a rozmawiam podobnie i nikt mnie w rogi nie wali na promocjach, bo jak mi się coś nie spodoba to mogę sobie przejść do np. PLAYa.

[VIDE] Herezja:
Mi się kończył abonament w orange (i z całą premedytacją nie chciałem mieć z nimi więcej do czynienia) i przeszedłem do play-a. W czasie podpisywania umowy miałem 2 wersje do wyboru albo płacić przez pierwszy rok z dwóch połowę abonamentu albo też przez cały okres trwania umowy mieć darmowe rozmowy do sieci play i na stacjonarne.  Dodatkowo mam 2 czy 3 razy więcej minut w abonamencie o podobnej kwocie co w orange.

Qreg:

--- Cytat: Herezja w Marzec 07, 2011, 16:10:56 ---Najzabawniejsze w Play jest to, że dają możliwość dzwonienia do sieci i na stacjonarne za darmo gdzie w innych ograniczona ilość minut jest traktowana jako promocja ];)

--- Koniec cytatu ---

W play tez masz okreslona liczbe minut ;) a jest ich dokładnie tyle ile minut w miesiacu ;) mozna jednak przegadac to jak zaczynasz sie bawic z polączenia konferencyjne :) inaczej sie nie da:)

--- Cytuj ---W ramach usługi „Nieograniczone połączenia w Play” przyznawany jest pakiet minut w
wysokości 44 640 minut
--- Koniec cytatu ---

A jeszcze jedno, odnosnie reklamowych rzeczy, podpisując umowę kolega ktory jest sprzedawca od razu odznaczył wszelkie mozliwe miejsca umozliwiające sieci marketing w postaci smsów reklamowych, promocyjnych etc. i faktycznie chyba nigdy zadnego nie otrzymałem.

Kara Mon:
Co do reklam to w Erze mnie zawsze pytali czy chce je otrzymywac i wcale nie mam tam znajomych. Tyle ze musialem ich co pare miesiecy informowac ze ich nie chce bo ktos zapominal  tym :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej