Śmietnisko > Off Topic

Czytniki E-Booków (e-ink)

<< < (11/28) > >>

Xarthias:
Te 3G wcale nie jest darmowe :) (nie w Polsce).
Darmowe to jest wifi, po 3g co najwyżej browsowanie sklepu amazona i (chyba) wikipedia. Za resztę płacisz $0.99 za megabajt.
Imo nie warto.

magni:

--- Cytat: Xarthias w Marzec 08, 2011, 15:25:41 ---Te 3G wcale nie jest darmowe :) (nie w Polsce).
Darmowe to jest wifi, po 3g co najwyżej browsowanie sklepu amazona i (chyba) wikipedia. Za resztę płacisz $0.99 za megabajt.
Imo nie warto.

--- Koniec cytatu ---

no wlasnie wydawalo mi sie to podejrzane... chociaz sprawdzalem terms of use i nigdzie nie ma napisane o tych 99 centach...

Xarthias:

--- Cytuj ---Your Kindle uses wireless connectivity to allow you to shop for and download Digital Content from the Kindle Store. In general, we do not charge you for this use of wireless connectivity. Your Kindle may use wireless connectivity to make other services available to you for which we may charge you a fee, such as personal file download and subscriptions when you are located in another country.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Inside the United States, the fee is $ .15 per megabyte. When traveling outside the United States, a fee of $.99 per megabyte will apply.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---We'll send personal documents to your Kindle via 3G for a fee of $ .99 (USD) per megabyte anywhere in the world you access 3G service.
--- Koniec cytatu ---
I jeszcze w paru miejscach, ale nie mam teraz czasu szukać...

magni:
dzieki za info, to zamawiam wersje wifi  :)

Goomich:

--- Cytat: Xarthias w Marzec 08, 2011, 16:04:28 ---I jeszcze w paru miejscach, ale nie mam teraz czasu szukać...

--- Koniec cytatu ---

To dotyczy wysyłania do nich plików, które oni konwertują na format Kindla i przesyłają przez Whisperneta. Normalne korzystanie (przeglądanie sklepu i sciaganie książek) jest darmowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej