Śmietnisko > Off Topic

Czytniki E-Booków (e-ink)

<< < (8/28) > >>

HammerSnake:
Pytanie czy doliczają cło od wartości towaru czy od transakcji .Wydaje mi się ,że chyba od wartości towaru czyli ten za 190$ jeszcze powinien się mieścić poza cłem ,ale jak jest do końca  to nie jestem pewien ,te co dzisiaj miałem w łapie to były bez 3g :P.

--- Cytuj ---wychodzi jakieś $190 za tego tańszego...
--- Koniec cytatu ---
Się zapętliłeś 139 $ + 20$ wysyłka  =~160 $ :). - jak sam napisałeś zdanie wcześniej . Chyba że o jakiś dodatkach już myślałeś  ;D

Xarthias:
190 wychodzi z 23% cłem (jeśli jest naliczane).

Goomich:

--- Cytat: HammerSnake w Marzec 07, 2011, 14:03:20 ---Pytanie czy doliczają cło od wartości towaru czy od transakcji .Wydaje mi się ,że chyba od wartości towaru czyli ten za 190$ jeszcze powinien się mieścić poza cłem ,ale jak jest do końca  to nie jestem pewien ,te co dzisiaj miałem w łapie to były bez 3g :P.
Się zapętliłeś 139 $ + 20$ wysyłka  =~160 $ :). - jak sam napisałeś zdanie wcześniej . Chyba że o jakiś dodatkach już myślałeś  ;D

--- Koniec cytatu ---

Trzeba doliczyć pokrowiec ze światełkiem i ładowarkę z europejską wtyczką.

Trzmielu:
Przez ten topik tez nabralem ochoty na Kindla, po wypłacie składam zamówienie :P Skusił mnie zwłaszcza ten darmowy internet w wersji 3G.

ivil:
Amazon nie dolicza przypadkiem cła do ceny produktu lub przesyłki? Wydaje mi sie ze kiedys cos takiego tam czytalem ale nie jestem pewny na 100%

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej