Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (12/36) > >>

Kombat:
W imieniu władz BUFU jak i własnym pragnę wyrazić wyrazy ubolewania że zakładając alliance nie przejrzeliśmy nazw wszystkich innych sojuszy.
W wyniku tego niedopatrzenia powstała olbrzymia niezręczność gdzie jeden z wyrazów (wprawdzie powszechnie używany, ale jednak) w naszej nazwie pokrywa się z wyrazem w nazwie innego, potężnego ally - w którym na dodatek są Polacy!

Wyrażamy szczery żal i łączymy się w bólu ze wszystkimi dotkniętymi tą tragedią licząc na to że osoby odpowiedzialne zostaną pociągnięte do odpowiedzialności i taka sytuacja więcej się nie powtórzy. Specjalny bukiet kwiatów został wysłany do Pana CATcośtamcośtam który widać jest mocno dotknięty całym tym zamieszaniem.

W ramach zadośćuczynienia zapraszamy dzielnych pilotów AEGIS Cartel w nasze skromne progi na mały, przyjacielski sparing. Myślę że ta potyczka ostatecznie rozstrzygnie niedomówienia który Cartel jest tym prawdziwym Cartelem...

Tylio:

--- Cytat: Kombat w Marzec 02, 2011, 17:25:13 ---W ramach zadośćuczynienia zapraszamy dzielnych pilotów AEGIS Cartel w nasze skromne progi na mały, przyjacielski sparing. Myślę że ta potyczka ostatecznie rozstrzygnie niedomówienia który Cartel jest tym prawdziwym Cartelem...

--- Koniec cytatu ---

Proponuję sparing z Kolumbijskim Kartelem (narkotykowym). Myślę, że dopiero ten pojedynek rozwiałby wątpliwości, który kartel jest prawdziwy.

Kombat:

--- Cytat: Tylio w Marzec 02, 2011, 17:41:37 ---Proponuję sparing z Kolumbijskim Kartelem (narkotykowym). Myślę, że dopiero ten pojedynek rozwiałby wątpliwości, który kartel jest prawdziwy.

--- Koniec cytatu ---
Nice first post  ;D
Niestety w/w nie ma przedstawicielstwa w EvE więc jesteśmy skazani na kartele ingame.

Colonel:
... Egnos jeszcze nie przegryzl kabla i nie przyłożył do źródła
może i dobrze bo zaczynacie wydalac pod wiatr :D

Aenyeweddien:

--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2011, 19:52:36 ---Od niedawna powinni mieć co najmniej dwie samice :P

--- Koniec cytatu ---

I by mieli gdyby w Libii nie zachciało się przewrotu i jakiś &*%&#@#^&$ nie obrobił mi konta

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej