Śmietnisko > Flamewar
Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja
AreQ:
Rozumiem że w takim razie nieoficjalnie mówisz że odchodzisz z C0venu i pytasz o rekrutacje do Cartel. ;)?
mpp:
--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Marzec 02, 2011, 14:08:02 ---Rozumiem że w takim razie nieoficjalnie mówisz że odchodzisz z C0venu i pytasz o rekrutacje do Cartel. ;)?
--- Koniec cytatu ---
dobry dowcip ;]
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Marzec 02, 2011, 14:08:02 ---pytasz o rekrutacje do Cartel. ;)?
--- Koniec cytatu ---
VUDU przyjmuje tylko piratow. Chyba ze mowisz o tym nowym Cartelu, ale to wtedy zaznaczaj, bo sie myli (moze dla ulatwienia nazwijmy wasz cartel KSERO CARTEL) ;D
Val Heru:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 02, 2011, 15:40:01 ---VUDU przyjmuje tylko piratow. Chyba ze mowisz o tym nowym Cartelu, ale to wtedy zaznaczaj, bo sie myli (moze dla ulatwienia nazwijmy wasz cartel KSERO CARTEL) ;D
--- Koniec cytatu ---
vudu ci chyba zaplacilo za te marne trole w tym watku :) no ale kazda reklama jest dobra "nasz kartel byl pierwszy" buehehehe
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 02, 2011, 08:26:35 ---To ze uberpropvp gracz nullsekowy uwaza wszystkie lowsekowe korpy za nubowskie i niewarte uwagi to dosyc powszechny syndrom, ale czy to cos zmienia?
--- Koniec cytatu ---
twoje slowa ;)
sam znam wiele dobrych korpow lowsecowych, vudu sie do nich nie zalicza
tak nawiasem
--- Cytat: Egnos w Marzec 01, 2011, 07:58:05 ---Nie wiem czemu ale wnerwia mnie jak BUFU mowia o sobie Cartel : D przecie to VUDU go wymyslilo! Bylismy pierwsi ze swoim Cartelem!! : D
--- Koniec cytatu ---
Alliance Shadow Cartel
Ticker SHDWC
Members 150
Corporations 7
Founded 2008-11-26
im sorry :'(
Nitefish:
Ja od siebie dodam, że nigdy nie słyszałem, żeby o Vudu ktoś mówił Cartel. Jedyna znana jakkolwiek mi nazwa to właśnie nazwa korpa. Stąd też dziwię się, że wywlekacie taki kiepski temat do flejmu :)
Ksero Kocie - jak chcesz to możesz nas nazywać Ksero Cartelem, wolna wola ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej