Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (11/36) > >>

AreQ:
Rozumiem że w takim razie nieoficjalnie mówisz że odchodzisz z C0venu i pytasz o rekrutacje do Cartel. ;)?

mpp:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Marzec 02, 2011, 14:08:02 ---Rozumiem że w takim razie nieoficjalnie mówisz że odchodzisz z C0venu i pytasz o rekrutacje do Cartel. ;)?

--- Koniec cytatu ---

dobry dowcip ;]

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Marzec 02, 2011, 14:08:02 ---pytasz o rekrutacje do Cartel. ;)?

--- Koniec cytatu ---

VUDU przyjmuje tylko piratow. Chyba ze mowisz o tym nowym Cartelu, ale to wtedy zaznaczaj, bo sie myli (moze dla ulatwienia nazwijmy wasz cartel KSERO CARTEL)  ;D

Val Heru:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 02, 2011, 15:40:01 ---VUDU przyjmuje tylko piratow. Chyba ze mowisz o tym nowym Cartelu, ale to wtedy zaznaczaj, bo sie myli (moze dla ulatwienia nazwijmy wasz cartel KSERO CARTEL)  ;D

--- Koniec cytatu ---
vudu ci chyba zaplacilo za te marne trole w tym watku :) no ale kazda reklama jest dobra  "nasz kartel byl pierwszy" buehehehe

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 02, 2011, 08:26:35 ---To ze uberpropvp gracz nullsekowy uwaza wszystkie lowsekowe korpy za nubowskie i niewarte uwagi to dosyc powszechny syndrom, ale czy to cos zmienia?

--- Koniec cytatu ---
twoje slowa ;)
sam znam wiele dobrych korpow lowsecowych, vudu sie do nich nie zalicza

tak nawiasem

--- Cytat: Egnos w Marzec 01, 2011, 07:58:05 ---Nie wiem czemu ale wnerwia mnie jak BUFU mowia o sobie Cartel : D przecie to VUDU go wymyslilo! Bylismy pierwsi ze swoim Cartelem!! : D

--- Koniec cytatu ---
Alliance    Shadow Cartel
Ticker    SHDWC
Members    150
Corporations    7
Founded    2008-11-26

im sorry :'(

Nitefish:
Ja od siebie dodam, że nigdy nie słyszałem, żeby o Vudu ktoś mówił Cartel. Jedyna znana jakkolwiek mi nazwa to właśnie nazwa korpa. Stąd też dziwię się, że wywlekacie taki kiepski temat do flejmu :)

Ksero Kocie - jak chcesz to możesz nas nazywać Ksero Cartelem, wolna wola ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej