Śmietnisko > Flamewar

Odp: BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (35/36) > >>

Yurioni:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 22, 2011, 14:23:23 ---Ototototo...
Dodałbym jeszcze jedno, EVE to tak skomplikowany świat, z takim mnóstwem możliwości że dzielenie ludzi tylko na kerbirów i PVPerów jest jakimś wielkim nieporozumieniem.

--- Koniec cytatu ---
ale od biedy nadaje sie jako "czasoprzyspieszacz" :)

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2011, 13:20:42 ---Nie wiem skąd wziąłeś info o "secie charów do farmienia" - latanie z logistykiem/scoutem na drugim koncie uważasz za set charów? Lol

--- Koniec cytatu ---

Lol, albo w zacietrzewienie nie wyłapałeś żartu albo naprawdę nie. Ponieważ to Ty sam napisałeś o tym, że PvPer najszybciej/najefektywniej/nieważne farmi ISKi to poetycko napisałem o "secie charów" - w końcu Dark pisał o 3. Mnie to rybka. Możesz mu solo udowodnić że jesteś efektywniejszy w farmieniu ISKów. Tylko udowodnij... Chciałem Ci dać równiejsze szanse.  ;)

Yurioni:
jak to jest "na jezyka"?

SokoleOko:

--- Cytat: Ireul Taar w Marzec 22, 2011, 14:59:51 ---dyskusja na poziomie ze wszech stron żałosnym. jako member bufu nie wywalę od razu tego wątku do śmieci, ale zapewne znajdzie się tam wcześniej czy później. następny głupi post będzie skierowaniem na jeżyka.

--- Koniec cytatu ---

Nie przesadzaj... plus ważne, że jakaś dyskusja się TOCZY. Co nie jest częste na tym forum. [admin]dawno dawno temu, zanim się tu pojawiłeś, a więc mogłeś nie doczytać, jako kogut na tutejszym - wypowiedziałem się że wolę mało a treściwie.[/admin]

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 22, 2011, 13:48:18 ---jesli przylatujecie do nas i oczekujecie gf to dostosujcie sie do nas

--- Koniec cytatu ---

sc0rp:
@Sokoleoko jak mnie cytujesz to cytuj caly kontekst bo inaczej to:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej