Eve Online > Dyskusje ogólne

Misje Hi-Sec

(1/4) > >>

destroyer:
Witajcie.
Po powrocie do gry zdecydowałem sie tym razem pobawic nieco na misjach. Początkowo robiłem je dla korpów Minmatar ( Republic Military Schol i Brutor Tribe potem też Republic Security Service)  ale w niecie (m.in na Centrali) wyczytałem ze dla osób, które póki co nie maja zamiary bawic sie w 0.0 ciekawym rozwiązaniem jest Ministry of War ( z uwagi na dobrze ulokowanych agentów m.in LvL 4 i Amarr Navy - którzy mają w Hi Sec wielu high Quality agentów  na levelach 1-3).

Jakie są Wasze opinie w tym zakresie? Który corp polecilibyście z własnych doświadczeń do robienia misji w 0.5-1.0  (z preferencją na kill misje) ? 

Goomich:
Te, które mają najwięcej agentów o najlepszym quality w systemach z jak najniższym SS.

Doom:
Caldari - Spacośtam Patrol
Minmatar - RSS, może republik fleet
Amar MoW, Imperial navy, theology concil
Geje - HGW, moje chary jeśli już gadają z tymi małpami to tylko przy użyciu uzbrojenia pokładowego

Stary Pierdola:
Amarr Space:
Theology Council
Amis Arvadan i Samshek Taronzac obaj w tej samej stacji w Sasoutikh (Devoid)

Ducia Foundry (5 run BPC w LP shop)

Anad Hobrork w Larryn (Solitude)

Dubahar Veche w Mili (Devoid)

tylko , ze kłopot z dojazdem i w ogóle logistyka bo przez low trzeba się przedzierać

Zoar and Sons (5 run BPC w LP shop)

Mahnishi Thubaim w Ashokon (Genesis) uważaj jak masz minus do Gallente bo trzeba przelecieć przez kilka systemów
 to są moim skromnym zdaniem najlepsi agenci amarrow w high sec biorąc pod uwagę isk/hour.

Dormio:
A ja przewrotnie powiem, że te korpy które mają agentów R&D.  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej