Eve Online > Patche i dodatki
DevBlog: looking ahead: captain's quarters and the road to incarna
Doom:
PvP na stacjach? Myslimy o takim na tulipany i barowe meble? ;D ;D ;D Z rok temu już powiedzieli że niet >:(
Dux:
I jakieś nowe skile typu "chuck's knockout" :P
Gregorius:
--- Cytat: Dormio w Luty 18, 2011, 17:26:37 ---Ale w Boulder Dash grałeś ? Albo Rick Dangerous, albo River Raid, Montezuma...
--- Koniec cytatu ---
Henry's House Forevah!!
Skoro już zaczynamy etap simsów w EvE, to ja chcę mieć możliwość kupna różnych mebelków >:D >:D (i koniecznie basen, by utopić Papugę)
Blaster:
--- Cytat: Doom w Luty 21, 2011, 09:39:47 ---PvP na stacjach? Myslimy o takim na tulipany i barowe meble? ;D ;D ;D Z rok temu już powiedzieli że niet >:(
--- Koniec cytatu ---
Ale cos w rodzaju mordobicia mogli by wprowadzic.
Jakis rodzaj ringu/areny gdzie mozna by sie troche ponaparzac z kumplem lub wyzwac wroga, który dopiero co sie spodowal ::)
Nie wymagalo by to zbyt duzej pracy programistycznej a jaka interakcja miedzy postaciami :D
Gaavrin:
--- Cytat: blaster w Luty 23, 2011, 17:11:00 ---Ale cos w rodzaju mordobicia mogli by wprowadzic.
Jakis rodzaj ringu/areny gdzie mozna by sie troche ponaparzac z kumplem lub wyzwac wroga, który dopiero co sie spodowal ::)
Nie wymagalo by to zbyt duzej pracy programistycznej a jaka interakcja miedzy postaciami :D
--- Koniec cytatu ---
Narazie to o żadnej iterakcji nie ma mowy, nawet nie spotkasz nikogo innego na stacji. Mi najbardziej się podoba nowy widok na statek po zadokowaniu połączony z widokiem avatara. Bałem się, że po zadokowaniu widok pozostanie jak jest, a po przejściu do pełnego avatara nie będzie można zobaczyć statku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej