Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: looking ahead: captain's quarters and the road to incarna

<< < (5/9) > >>

Kara Mon:

--- Cytat: mystiq w Luty 18, 2011, 13:04:50 ---Proponuje pisac petycje jak ktos puszke na bance wystawi... taki sam efekt tego jest.

--- Koniec cytatu ---

I tu dochodzimy do senda glupiej sprawy. Po roku walki z  gm-ami usuwajacymi nam klamoty spod shielda posa doszlismy  do porozumienia ze puszka w bance to nic zlego  , nawet jesli sluzy do wybijania z cloaka dopoki osoba warpujaca w ta banke nie dostaje "laga". Problemem jest to ze nie idzie okreslic kiedy ten lag jest a kiedy go nie ma wiec zwykli gm-owie profilaktycznie reimbursuja statek i  usuwaja puszke/puszki lub czyszcza do zera posa z wszystkiego co nie jest anchorowane bo ktos podal magiczne zdanie "they are creating lag".

Sokole jest wiele aspektow w tej grze ktore wymagaja kompletnej rewizji, tak jak dredy tak i pos-y ktore dawno juz dostaly znaczaco ograniczona role i w w-space zycie na posie bez wlasnego magazynu w postaci orki/rurki/cariera przypomina dojazdy do pracy lokomotywa parowa, na poczatku moze i wesolo ale po paru tygodniach czlowieka krew zaczyna zalewac na glupoty, dziwaczne utrudnienia i wprost gigantyczne ryzyko kradziezy wszystkiego i/lub usuniecia klamotow z puszek przez gm-a bo ktos wie jak oni reaguja na polaczenie posa i "laga"

Ja bym wolal content zwiazany z gameplayem niz z grafika ale coz nie mozna miec wszystkiego  :D

Doom:
Ostatnią linijka strzeliłeś sobie w stope. Zaraz Cie opadnie chmara fanboyów incarny tłumacząc że przecież to jest gameplay

Kara Mon:
Ja jestem czlowiekiem wychowanym na zmienianiu kaset w c64 i dla mnie jakosc grafiki lezy gdzies w polowie pierdyliarda wielu innych wazniejsyzch rzeczy jesli chodzi o gre  ;D .  Moga sobie wsadzic cala ta inkarne a grafike zmienic na ta z frontiera i dopoki gra bedzie ciekawa to bedzie to gra dobra  :P , a gra oparta na ladnej grafice nie dosc ze nudzi sie po 3 dniach to za 5 lat juz sie o niej nie pamieta.

Doom:

--- Cytat: Kara Mon w Luty 18, 2011, 17:11:17 ---Ja jestem czlowiekiem wychowanym na zmienianiu kaset w c64 i dla mnie jakosc grafiki lezy gdzies w polowie pierdyliarda wielu innych wazniejsyzch rzeczy jesli chodzi o gre  ;D .  Moga sobie wsadzic cala ta inkarne a grafike zmienic na ta z frontiera i dopoki gra bedzie ciekawa to bedzie to gra dobra  :P , a gra oparta na ladnej grafice nie dosc ze nudzi sie po 3 dniach to za 5 lat juz sie o niej nie pamieta.

--- Koniec cytatu ---
+1 (tyle że ja bardziej juz dyskietki niż kasety :P )

Dormio:
Ale w Boulder Dash grałeś ? Albo Rick Dangerous, albo River Raid, Montezuma...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej