Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[J-N] rekrutuje - dyskusja
SokoleOko:
--- Cytat: mpp w Marzec 01, 2011, 13:17:43 ---btw widzialem npc korpy co miały 11%
--- Koniec cytatu ---
Wszystkie korpy NPC mają defaultowo 11% po to, żeby ludzie w nich nie siedzieli.
mpp:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 01, 2011, 13:24:26 ---Wszystkie korpy NPC mają defaultowo 11% po to, żeby ludzie w nich nie siedzieli.
--- Koniec cytatu ---
sorry gregory, młodzi u mnie po dostrojeniu im fitów zarabiają xxx więcej niż w empire
a gracz który jest nastawiony tylko na zysk a ma w głębokim poważaniu korporacje czyli de facto graczy którzy pracują na całokształt
nie zagrzeje miejsca w innych korporacjach raczej, przynajmniej nie w tych co lubią się strzelać
maybe jakiś mining corp - tego akurat nie uczymy
SokoleOko:
Hmm... nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś. Po prostu "sprostowałem" Twoją uwagę o korpach NPC i tyle.
sc0rp:
--- Cytat: mpp w Marzec 01, 2011, 13:17:43 ---Z tego co widze po dotlanie nie macie systemow w null patrzac po samym CBC
chyba ze ally wam "sponsoruje"
--- Koniec cytatu ---
Nim bedziesz takie herezje pisal zainteresuj sie tematem dzialania NC i DC.
--- Cytuj ---my mamy do tego dochodzi pos, koszt sova, koszt ammo
wiec chyba jasne te 10% ;) btw widzialem npc korpy co miały 11%
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko skorygowalem twoj tekst ze niby wszedzie jest podatek 10% nothing more.
Jednak chcialem zapytac kto czerpie ISKi z kopania platyny i kobaltu w systemie ktory wskazales ze to twoj korp oplaca? :)
PS I co chodzi z kosztami ammo bo tego nie kumam.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: mpp w Marzec 01, 2011, 13:17:43 ---Z tego co widze po dotlanie nie macie systemow w null patrzac po samym CBC
chyba ze ally wam "sponsoruje"
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie nie mamy systemów... tylko całe regiony dostępne ;D. Test/TNT/Gooni współdzielą terytorium.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej