Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[J-N] rekrutuje - dyskusja
mpp:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 01, 2011, 15:09:46 ---Nim bedziesz takie herezje pisal zainteresuj sie tematem dzialania NC i DC.
Ja tylko skorygowalem twoj tekst ze niby wszedzie jest podatek 10% nothing more.
Jednak chcialem zapytac kto czerpie ISKi z kopania platyny i kobaltu w systemie ktory wskazales ze to twoj korp oplaca? :)
PS I co chodzi z kosztami ammo bo tego nie kumam.
--- Koniec cytatu ---
1) znam tylko ACDC
2) herezje to moja specjalność
3) posy mamy 2 -> po 1 na system a kto kopie minsy nie wiem przylec i sprawdź :)
4) ammo kupujemy tak jak i paliwo do posa (nikomu sie nie chce ogarniac planet) ale kto wie maybe in near future
5) tax leci na oplacanie systemu z racji pobytu w c0ven space (każdy player ma wgląd w master wallet tak btw :) )
sc0rp:
Z racji ze bumpnoles thread to sobie przeczytalem i mam dwa pytania:
1. Co to znaczy "Obecny status korporacji to regularna."?
2. Z wymagan wynika ze przyjmujecie tylko osoby ktore ukonczyly UA, czy to znaczy ze osoby ktore kazdy combatowy egzaminzdaly by z marszu czytajac w miedzy czasie ksiazke i ogladajac mecz, maja u Was zamkniete drzwi czy to ze ktos ma medal z ukonczenia UA to poprostu go nie pytacje co to jest align, jak sie probuje czy co to jest "gate is red"?
Pytam tak z wrodzonej ciekawosci ;) domyslam sie ze pkt. 1 to skrot myslowy ktorego nie ogarnolem, a pkt.2 to raczej zalecenie jednak jak sie czlowiek nie dopyta to sie nie dowie.
Btw fajnie. Ci siekorp rozrasta, kumpel ktory u Was jest bardzo sobie Ciebie chwali :)
Ranshe:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 28, 2011, 20:26:50 ---Z racji ze bumpnoles thread to sobie przeczytalem i mam dwa pytania:
1. Co to znaczy "Obecny status korporacji to regularna."?
--- Koniec cytatu ---
To znaczy że mpp jest cienias i nie wie co pisze, albo robił to późno w nocy i tak mu wyszło ;)
--- Cytuj ---2. Z wymagan wynika ze przyjmujecie tylko osoby ktore ukonczyly UA, czy to znaczy ze osoby ktore kazdy combatowy egzaminzdaly by z marszu czytajac w miedzy czasie ksiazke i ogladajac mecz, maja u Was zamkniete drzwi czy to ze ktos ma medal z ukonczenia UA to poprostu go nie pytacje co to jest align, jak sie probuje czy co to jest "gate is red"?
--- Koniec cytatu ---
Punkt 2 to takie zalecenie, po prostu UA uczy bardzo bardzo dużo, a my nie zawsze mamy cierpliwość/chęci (zawsze podziwiałem szkoleniowców UA), żeby ludziom tłumaczyć rzeczy naprawdę dość podstawowe dla każdego, kto UA przejdzie :)
Centurion:
--- Cytuj ---Btw fajnie. Ci siekorp rozrasta, kumpel ktory u Was jest bardzo sobie Ciebie chwali
--- Koniec cytatu ---
ładnie tak sobie kolegą gębę wycierać? :bejsbol:
Normalnie nie troluj tylko dawaj do nas, jakoś cię przemycimy żeby nikt nie zauważył. ;)
A jak to się uda to kupuje roczny zapas popcornu i coli i czekam aż pojawisz się równocześnie z Ranshe na TSie :P
Ranshe:
Wszystko słyszę (czytam)!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej