Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja NC stanowi problem ? [PL]
SokoleOko:
Kolejny koszmarny pomysł - w taki trybie decydowałyby tylko i wyłącznie liczby, bo nie byłoby miejsca na jakiekolwiek kombinacje z fitami.
Przykładowy - standardowy Drake Cartel. wykorzystuje na tank tylko dwa med sloty. Reszta to e-war. W trybie RF liczyłyby się tylko rakiety, MWD i tank? Zeroskillowym blobom mówię - NIE.
Khobba:
abstrahując od klasycznych flejmów pro-carebear vs pro-pvper - IMO układ, do którego dąży NC otwiera piękne pole do popisu dla pola walki, które najbardziej cenię w EVE - szpiegostwa i metagamingu. Wielki twór, złożony z różnych mniejszych i większych sojuszy na pewno będzie targany różnymi tarciami, sporami, przerostem ego liderów i pojedynczych pilotów. Mam szczerą nadzieję, że południowcy nie poprzestaną na wiszeniu w cloaku, a zajmą się rozpuszczaniem plotek, oszustwami, kradzieżą i wzmaganiem ruchów odśrodkowych na inne sposoby tak, żeby Forever w "NC BFF" trwało możliwie krótko :)
Oczywiście, wymaga to nieco więcej umiejętności interpersonalnych i sprytu niż latanie w blobie drejków, internet spaceship nerds mogą mieć z tym problemy... Po prostu trzeba umieć być sk****synem (ingame). I właśnie tym sk****synom z południa życzę powodzenia :)
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 10, 2011, 11:39:00 ---Brawo, jeden kill. Jeszcze jakieś 2 tysiące i stracisz etykietkę failbeara :P
--- Koniec cytatu ---
Niestety inni pr0pvperzy mieli wiecej oleju w glowie i albo nawet nie probowali mi wlatywac na sanctuma albo w swoich dramielkach przepalali mwd i uciekali gdzie pieprz rosnie jak tylko ich stargetowalem. Jesli uwazasz sie za takiego pro to zapraszam na swoje poletko. Najczesciej spotkasz mnie w TXME na sanctumie. Nie musisz sie bac ze stracisz swoj pr0 pewepe ship bo mi szkoda slota na punkta w raciarkach wiec bedziesz sie mogl ratowac ucieczka.
--- Cytuj ---Jak ostatni raz byłem na Północy, to TNT przed nami spieprzał w podskokach na stację.
--- Koniec cytatu ---
i co w zwiazku z tym? Przedwczoraj pathetic legion do nas przylecial i zrobil logowski i co z tego wynika ze nie umieja walczyc?
--- Cytuj ---Failbear zarabia, żeby zarabiać. PvP-er zarabia dużo i szybko, żeby mieć czym latać na PvP.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem ze to m.in. o mnie - skad ty mozesz wiedziec na co zarabiam, macie tam jakas magiczna kule albo wyrocznie na poludniu?
--- Cytuj ---A kto odpierał Max2? TNT? Czy właśnie - między innymi - MM i RZR?
--- Koniec cytatu ---
hmmm afaik TNT i Goonow nie bylo wtedy w NC wiec twoje pytanie jest z z tylniej czesci ciala gdzie konczy sie kregoslup. Za to tak to m.in. TNT pogonilo "pr0" pvperow z NCDOT. i Ev0ke a teraz morduje IT.
--- Cytuj ---Hint: odróżniasz walkę o moony od roamowania?
--- Koniec cytatu ---
Mozesz mi wytlumaczyc co miales na mysli piszac "I uwierz, że oni maja w głębokim poważaniu Venal", bo ja to zinterpretowalem jako stwierdzenie ze RZR i MM nie interesuje region Venal.
--- Cytuj ---Czy Guristas zjammowali Ci fale mózgowe, że nie rozumiesz czego dotyczy spór?
--- Koniec cytatu ---
nom rozumiem "pr0pvpers" z poludnia placza ze NC ich bije jak przyleca.
--- Cytuj ---I oczywiście "mighty NC-JB-net" sięga aż do Południa.
--- Koniec cytatu ---
siega granic NC
--- Cytuj ---Zdajesz sobie sprawę, że zachowujesz się jak szeregowy chłop w ZSRR, którego rozpiera duma, że "jego kraj" ma tyle rakiet atomowych i w ogóle jest potęgą, a tak nie miał na nic wpływu i nic nie znaczył?
--- Koniec cytatu ---
LOL kurde ty to jestes normalnie jasnowidz. Ja mam poprostu w gelbokiej pompie jak duzy (byle by nie byl za maly) bedzie rainbowland, Jak latalem w apie to ludki co ze mna latali moga potwierdzic, ze mowilem wielokrotnie ze mamy zajefajne miejsce na zachod cale -a-, na wschod caly atlas, a od poludnia sw (od polnocy nie bylo dolotu do nas). Teraz to jedyne co mnie cieszy to łzy "pr0pvpers" z poludnia ktorzy sie uwazaja za och i ach a tak naprawde moga conajwyzej stracic raciarke za kilka baniek w dwudziestu ktora carebear sobie odrobi nastepnego dnia jak bedzie mial farta do spawnow albo w 3 dni jak go nie bedzie mial.
--- Cytuj ---Co takiego zrobiłeś dla NC, że tak wypinasz tu klatę?
--- Koniec cytatu ---
Nie wypinam klaty - tylko czerpie radosc z wylewania łez przez "pr0pvpers" z poludnia. Co zrobilem hmm z ciekawszych "osiagniec" to np. jestem klientem lokalnych marketow :D
Gregorius:
Znaczy, że to już koniec rzeczowej dyskusji ? ;((
sc0rp:
@Khobba dobrze gadasz dac ci quafe a jak gardzisz to wodki. To jest jedna z mozliwosci proby zaadaptowania sie do zaistnialej sytuacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej