Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU Rekrutuje dyskusja

<< < (26/55) > >>

NeX:
  Jaki związek ma akademia z obawami kogoś, kto został okradziony. Obawy przesadzone? No owszem, ale taka już ludzka natura, że jak coś straci to dmucha na zimne. Nijak ma się to do zakresu szkolenia i umiejętności.

Pomimo, że swego czasu udostępniałem api różnych postaci na zupełnie publicznych boardach i nie uważam skili za ścisłą tajemnicę, to dzisiaj stając pod ultimatum typu full api, każę się walić autorowi i mimo to zazwyczaj bezproblemowo dostaję się tam gdzie mam ochotę.

Colonel:

--- Cytat: Matzu w Marzec 30, 2012, 17:10:33 ---Wszedzie wymagaja api, i to czesto pelnego.

--- Koniec cytatu ---

ja juz przestalem wymagac, zawracanie dupy...

Aenyeweddien:

--- Cytat: Doom w Marzec 30, 2012, 17:49:01 ---Nite napisz że Gośka jako wteranka bufu i Twoja mentorka z UA, ma taryfę ulgową przy rekrutacji i skończ ten durny pseudoflame :P

--- Koniec cytatu ---

Doom a czy ja gdziekolwiek napisałam że szukam korpa... Po prostu się zastanawiam co z osobami które jak ja z jakiegoś powodu są uczulone na różnego rodzaju dziwne serwisy wymagające podania danych i nadal nie mam jednoznacznej odpowiedzi na to czy rejestracja w tamtym serwisie jest warunkiem koniecznym do rozpatrzenia wniosku rekrutacyjnego

Nitefish:
W zasadzie to moim mentorem z UA jest ktoś kto obecnie nie gra - Rose Shade. Następnie podczas wojny UA ze złymi ludźmi zostały wezwane posiłki specjalne w postaci Pitera Savag, który stał się moim kolejnym mentorem :)

Nikt w BUFU nie wymaga Full API!!! Do procesu rekrutacyjnego wymagamy tylko 1 opcji z nowego api - skilli.

Natomiast jeśli chodzi o zawracanie dupy, uprzedzenia, paranoje, ... zasady są jasno określone. Do puki ja się zajmuję rekrutacją zasady się nie zmienią. Porządek musi być :)

SokoleOko:

--- Cytat: Colonel w Marzec 30, 2012, 19:29:36 ---ja juz przestalem wymagac, zawracanie dupy...

--- Koniec cytatu ---

Też nie wymagam do własnego wglądu, ale trzeba podać API żeby uzyskać dostęp do aliansowego forum.

Gośka, mam nadzieję że nie opowiadasz kadetom UA to tym co napisałaś w tym wątku, bo aż się za głowę złapałem jak to przeczytałem. API - zwłaszcza to nowe - ma się totalnie NIJAK do logowania do gry. To, że Twój komputer uznałaś za "czysty" oznacza tylko tyle, że źle sprawdziłaś.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej