Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja

<< < (18/43) > >>

Filip Bonn:
Powinni uczyć tego, że trzeba mieć szacunek do innych.
A strzelanie do statków/posów/struktur nie upoważnia do bycia dupkiem.
Tak ja to widzę ;)

[WILD5] Sheridan Philips:
Niestety nie da się nauczyć każdej jednej rzeczy w przeciągu zaledwie 2-3 miesięcy. Tym bardziej że niektóre tego typu rzeczy wymagałyby odbycia szkolenia na terenach SOV 0.0, które z wielu względów jest niemożliwe bądź bardzo ciężkie. Ponadto, szkolenia prowadzą ochotnicy. Każdy ma prawo zaproponować prowadzenie szkolenia, obecnie istniejącego bądź też zaproponować własne. Niestety bardzo mało osób ma chęć i czas poświęcić ten 1-2 wieczory w miesiącu na to. Dlatego kwestie obsługi sova, niekiedy bardzo skomplikowane (wielu ludzi od lat mieszkających w 0.0 do dziś nie zna dokładnie mechaniki zdobywania sova, timerów etc.) pozostawia się w gestii korpów które później delikwenta zrekrutują. To samo tyczy się pewnych niuansów związanych z dziurą. Najzwyczajniej zbyt wiele czasu by to zajęło. Nie możemy też kłaść nacisk tylko i wyłącznie na null/wh, wielu kadetów decyduje się również na hi/low.

[UNSEE] Skarpetoperz:
Ja tam byłem w UA i przez 3 miesiace raciłem, robilem pew pew w WH, bylem w nullu, duzo flot pvp. Chyba zależy na jaki "miot" kadetów sie trafi bo ja bardzo duzo zakosztowałem bedąc kadetem :D.

Filip Bonn:

[UNSEE] Skarpetoperz:
Aktualnie wrócilem do gry i siedze w Low secu ;p.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej