Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja
Qlko1:
--- Cytat: Anthar w Kwiecień 24, 2015, 15:55:25 ---Uwazam , ze zgromadzenie tony Polakow w jednym miejscu bedzie co najmniej ciekawym doswiadczeniem :)
--- Koniec cytatu ---
Jak pisałeś, zależy wam na industrialowcach, więc w jednym miejscu umieścicie alty produkcyjne i zombie. Nie ma się czym podniecać :)
Dagund:
Chciałbym to widzieć, tą współprace na zasadach wzajemnego poszanowania i zrozumienia... ;)
[BU FU] Karas:
nie to co w XdX gdzie panuje rownosc, sprawiedliwosc i braterstwo z armia czerowana...
[UNSEE] Mintak Smoke:
Anthar,
dziękujemy za zaproszenie, ale Akademia jest korpem tylko szkoleniowym.
Zadaniem Akademii jest wprowadzenie nowych graczy w EVE, a nie tylko w nullsec.
Kadeci mogą w Akademii być tylko 3 miesiące, przez ten czas zdobywają wiedzę oraz poznają różne korporacje,
aby po upływie tego czasu zdecydować gdzie chcą zacząć na poważnie grać w tą grę.
Ulf Nitjsefni:
Byłem w UA dwa razy i wspaniale, że uczycie młodzież. Naprawdę doceniam Wasz wysiłek, ale powinniście uczyć właśnie tego - życia w null lub wh. Kiedy pierwszy raz kończyłem UA miałem wszystkie szkolenia oprócz industrialnego. Marzyłem o lataniu w C0venie, dokładniej w nieistniejącym już LFN. Przyjeli mnie, ale byłem kompletnie nieprzygotowany do życia w null. Nie uczyliście tego. Nie wiedziałem co to jump bridge, gdzie się wpisuje hasło do jb. Miałem 1 lot szkoleniowy we flocie przez cały pobyt w UA. W ogóle szokiem dla mnie była masa spraw. Dlatego dałem sobie spokój z EVE na dłuższy czas.
Wniosek - nie lepiej uczyć świeżaków życia w null? Najprawdopodobniej i tak tam trafią. Do null albo do wh.
Pozdrawiam całe UA serdecznie. Ulf absolwent specjalnej troski:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej