Śmietnisko > Flamewar
C0ven ssie paukę, a BuFu jest do dupy(było: Odp: [Polityka] Porządek na (północnym) zachodzie)
SokoleOko:
Dokładnie to miałem na myśli. Poza CTA gang Drakeów bez Lachesisa (najlepiej dwóch) i partnerujących im Huginnów może nawet nie wydokowywać.
Nitefish:
Chupa - zawsze znajdzie się ktoś, kto ci powie że dany ship jest z dupy. Najczęściej z prostego powodu - bo nim nie lata albo nie ma pomysłu jak go użyć. Gdyby nie 1 drej to cały hanga miałbym w amarskich shipach :P... choć za jakiś czas to się już skończy niestety.
Chupacabra:
Tak Nite ale tamten ktoś miał zły dotyk :(
To ja mam 3 rasy:) Matarów do PVP, Caldari do CTA :) ;D i Galllente na razie do ozdoby, czekam na bosta :)
a tak na marginesie to czy my nie powinniśmy się w tym wątku kłócić???
Jak ja nie lubię BUFU, królików tez nie lubię, choć ich nie znam......:) ale na wszelki wypadek nie będę ich lubił :)
Nitefish:
Ja nie lubię szczawiowej na przykład. Dobra jatka ma momenty wyciszenia, żeby potem z impetem wytoczyć ciężkie działo :)
amra:
Na poczatku myslalem ze poczytam tego flejma przy sniadanku. Ale po pierwszej stronie sie znudzielm, nawet sniadanka nie dokonczylem. Lipa, zawiadlem sie, widze tu glowne gwiazdy trolowania i takie bezsensowne obrzucanie sie blotkiem bez skladu i ladu, eechhh, chyba zbyt wymagajacy sie robie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej