Śmietnisko > Flamewar

C0ven ssie paukę, a BuFu jest do dupy(było: Odp: [Polityka] Porządek na (północnym) zachodzie)

<< < (17/19) > >>

SokoleOko:
Chupa - nie mówię o CTA, tylko Twoim narzekaniu na Lachesisa. Akurat gallente cruiser V otwiera trzy rewelacyjne statki, które są bardzo użyteczne -> Lachesis, Proteus i Cynabal (połowicznie).

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Luty 01, 2011, 11:00:54 ---Heh, swoją drogą jak zaczynałem grę to nie przyszło mi do głowy, że literka na jaką zaczyna się nick jest istotna :P
Dla mnie wymiata koleś o nicku "Local Spike" ;)

--- Koniec cytatu ---

Chyba nikomu to nie przyszło do głowy ;)

Chupacabra:
Sokole sam wiesz, że jak się polata matarami to Lachesis choć naprawdę dobry ship, lekko muli :)

ale to nie ja narzekam na Lachesisa, to kiedyś ktoś mi powiedział, że jest be, ale ta osoba już nie gra.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Chupacabra w Luty 01, 2011, 13:36:51 ---Sokole sam wiesz, że jak się polata matarami to Lachesis choć naprawdę dobry ship, lekko muli :)

ale to nie ja narzekam na Lachesisa, to kiedyś ktoś mi powiedział, że jest be, ale ta osoba już nie gra.

--- Koniec cytatu ---

Widzialem ostatnio wszystkie 3 chary "tej osoby" na Polishu, jak udzielal dobrych porad... Albo (zaznaczam, ze jest tu napisane alBo, w srodku literka B) ten ktos sprzedal cale konto jednej osobie o podobnym stylu bycia, albo to ten sam osobnik  ::)

Goomich:

--- Cytat: Chupacabra w Luty 01, 2011, 13:36:51 ---Sokole sam wiesz, że jak się polata matarami to Lachesis choć naprawdę dobry ship, lekko muli :)

--- Koniec cytatu ---

Zajebiozka w LR gangu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej