Śmietnisko > Off Topic
Kilka ciekawych wiadomości z dziś poza Egiptem oczywiście
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Luty 12, 2011, 08:21:39 ---Samo w sobie jest to bardzo watpliwe ze wzgledu na liberalny tryb zycia egiptu.
--- Koniec cytatu ---
Persja też była liberalna przed rewolucją. Oczywiście, w Twoim i w moim przypadku pewnie myślimy o dużych ośrodkach miejskich.
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 12, 2011, 09:47:09 ---Persja też była liberalna przed rewolucją. Oczywiście, w Twoim i w moim przypadku pewnie myślimy o dużych ośrodkach miejskich.
--- Koniec cytatu ---
To jest bardziej zlozony temat niz iran. W egipcie nie przjedzie to ze wzgledu na wplywy europy czy tez innych wysokorozwnietych krajow. Egipt nie moze sobie pozowlic na utrate dochodow z turystyki tak jak iran.
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Luty 13, 2011, 00:08:57 ---Egipt nie moze sobie pozowlic na utrate dochodow z turystyki tak jak iran.
--- Koniec cytatu ---
Jaaaasne.... bo nikt nigdy nie atakował turystów w Egipcie, prawda? Fundamentaliści mają to gdzieś, ludzie mogą z głodu zdychać, byle tylko bili pokłony regularnie twarzą w stronę Mekki.
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 13, 2011, 20:21:22 ---Jaaaasne.... bo nikt nigdy nie atakował turystów w Egipcie, prawda? Fundamentaliści mają to gdzieś, ludzie mogą z głodu zdychać, byle tylko bili pokłony regularnie twarzą w stronę Mekki.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie mowie o fundamentalistach. Ja mowie o stanowisku rzadu. Debile sa wszedzie.
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Luty 13, 2011, 22:44:18 ---Ja nie mowie o fundamentalistach. Ja mowie o stanowisku rzadu. Debile sa wszedzie.
--- Koniec cytatu ---
Zaraz możesz mieć tam fundamentalny rząd i na jedno wyjdzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej