Eve Online > Dyskusje ogólne

Incursion - pierwsze wrażenia.

<< < (6/17) > >>

SokoleOko:
Widziałem to właśnie na SHC, aczkolwiek nie widziałem, żeby jakiś autor się przyznał.

Larving:
Dodatkowo na forum eve sporo narzekań czytałem, że ludzie robili od początku inkursje na 5-10 osób w gangu bsów a potem LP dostawali ludzie randomowo przywarpowujący a nie oni, więc wygląda na to, że na razie trzeba czekać i obserwować sytuację. Dzisiejszy patch chyba nic nowego nie wniesie, z ciekawszych rzeczy apropo incursion dochodzi tylko zmiana "Based on feedback from the community, we have reduced the rate at which Sansha's regain control of the constellations."
Ciekawy jestem za ile będą schodziły pierwsze itemki meta 2 do capitali, bo może to być chwilowo świetnym źródłem zarobku, no i przede wszystkim ciekawy jestem jak wyglądają (pod względem trudności) inkursje w 0.0, bo mało na ten temat na razie info do mnie dociera.

[NF] Masa Huku:
Według mnie, cała incursia niedopracowana albo faktycznie ludzie nie umieją młucić nowego wydania sanshy. Po pierwsze instancje mają duże restrykcje jeśli chodzi o ilość uczesników: za dużo-brak LP za mało-LP nie osiąga maksymalnej wartości nie wiem czy ma na to wpływ skład floty. Kolejny FAIL CCP to pierwsza incursja w regionie Amarskich COSMOS misji...w systemach z incursjom Sansha sciaga tax za bounty.

PS. Obrazek idealnie obrazuje to co się w tej chwili dzieje :D

SokoleOko:
Z tego co czytam na SHC, problem polega na tym, że kerbiry rzuciły się na robienie trudniejszych site'ów, ignorując łatwiejsze - a przez to mają większe kary np. do resistów. W efekcie giną tysiącami tylko pompując index Sanshy, zamiast go obniżać i mieć łatwiej.

No cóż, kolejny dowód na to, że umiejętności tych graczy są po prostu niskie (vide linkowana grafika).

[NF] Masa Huku:
Brak umiejętności to raz a dwa niedoinformowanie, ludki myślą sobie że to kolejne high-secowe plexy i lecą na luzaka a z tego co widziałem to raczej podchodzi pod wormhole i to raczej nie c3 ;) (ile tam musi leżeć dobra w postaci salvagu...)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej