Śmietnisko > Off Topic
WAŻNE --- Nie logujcie się nigdy na POBIERACZEK.pl
Doom:
Zawsze mogą spróbować skorzystać z e-sądów puki te działają na aktualnych zasadach
Isengrim:
Aktualny właściciel tego nowego serwisu ma siedzibę w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, osoby ujawnione jako zarząd są nieuchwytne i generalnie jedyne co działa, to spamboty. :)
Phobeus:
Rok temu mój ojciec zarejestrował się na tym czymś (podając adres domowy przy rejestracji -,-) i nie zapłacił. Przez kilka miesięcy wysyłali pisma z groźbami, ale w końcu dali sobie spokój. Jak dotąd nie ma żadnych problemów z tego tytułu.
Zgudi:
--- Cytuj ---A maila i tak chyba wyśle i ciekawi mnie czy i co mi odpiszą ];) Oczywiście nie będę słał maila na spambota bo po co ale do ich tzw BOK-a ];)
--- Koniec cytatu ---
Czytałem coś o tym w necie bo mnie zainteresowało. I Isengrim ma rację.
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 12, 2013, 11:25:48 --- generalnie jedyne co działa, to spamboty. :)
--- Koniec cytatu ---
Najwyżej dostaniesz kolejny automatyczny spam z nakazem zapłaty, albo nie dostaniesz nic. Naprawdę nie mają ludzi by się zajmować odpisywaniem na tysiące skarg, reklamacji i pytań, jeśli w ogóle ktokolwiek się tym zajmuje. Jak dla mnie masz 0.001% szans, że twój mail zostanie przez kogoś przeczytany.
Isengrim:
Ja sie z nimi uzeralem jeszcze jak kogos tam zatrudniali i przysylali papierowe pisma, troche sie zdziwili jak dostali moja odpowiedz, bo ja pisalem magisterke z prawa konsumenckiego a zona LLMa z ochrony konsumentow w uslugach swiadczonych droga elektroniczna. >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej