Śmietnisko > Off Topic
Wojownik w spódnicy
Nitefish:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 26, 2011, 10:34:46 ---Dość żwawo się porusza dziewczę więc zakładam, że mogła by unik zrobić.
--- Koniec cytatu ---
Śmietnik - odpowiednio rzucony - zadaje dodatkowo splash damage, a lecąca w stronę ofiary zawartość niszczy morale. Myślisz, że ona jest na to gotowa?
[VIDE] Herezja:
@Nite dawno mnie nikt tak nie rozbawił. Dzięki chłopie ];))))))
NeX:
Zazdrośnicy jesteście i tyle :P
Byłem przy okazji treningów córki na pokazach różnych technik Kung fu w wykonaniu zarówno gości z Chin jak i naszego prestiżowego oddziału z Warszawy. W skład treningu wchodzi między innym walka białą bronią długą i krótką. To co dziewczyny potrafią zrobić z tą było nie było ciężką bronią wykracza daleko poza pospolite odcięcie komuś łba. Nawet przez myśl by mi nie przeszło powątpiewać w siłę kogoś kto potrafi wyprowadzić uderzenie kilkoma kilogramami stali z szybkością poniżej progu reakcji przeciętnego człowieka.
sneer:
zgadzam się z wyjątkiem fragmentu ...kilka kilogramów stali :)
Nitefish:
Czekaj, jak w stronę takiej laski leci śmietnik (wszystko tak jak opisywałem wyżej), ona go tnie na pół to ma jeszcze większy problem, bo teraz jak wreszcie skuma, że czas spierdaczać to ma już do ominięcia 2 połówki śmietnika + zawartość.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej