Śmietnisko > Off Topic

Nowe avatary-offtopic

(1/6) > >>

k_pax:
Widze, ze wprowadzaja jakies popierdolki nikomu niepotrzebne  :-[ Pewnie moj stary wysluzony athlon +3200 calego tego szmelcu nie udzwignie.

Zaloze sie o 1b isk , ze przez te ponad pol roku ktore nie gram w eve nie poradzili sobie z lagami w low secu przy flotach powyzej +30 osob,
a faction warfare i cale low sec wieje nuda  :-*

Kara Mon:
Skoro konsole tak bardzo potrzebuja jakiejs "Hybrydy Mmo" to dlaczego firmy bedace a tym rynku od kilkunastu czy nawet jzu kilkudziesieciu lat do tej pory tego nie zrobily? Nie stac ich ? Boja sie?

Ja wytknalem dziwny fakt sztucznego ograniczania sie do jednej platformy gdzie od paru juz ladnych lat trend jest odwrotny i jak firma x robi gre to coraz czesciej nie dosc ze jest na pc-ta to na co najmniej jedna albo i nawet 2 konsole.

k_pax:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 22, 2011, 20:14:02 ---Poprawiłem Twoją wypowiedź :P

--- Koniec cytatu ---

Jakos nie widze potrzeby pogoni za high-end'owym sprzetem i pakowania co roku pieniedzy w jakies pudelko!

Warto podkreslic, ze do tego patch'a  nie mialem problemu aby swobodnie postrzelac do wrogow gallente , gra wrecz chodzila wysmienicie.

Jedyny plus - wreszcie wylecze sie z uzaleznienia jakim jest EVE 8)

SokoleOko:

--- Cytat: Feylis Ardele w Styczeń 23, 2011, 12:24:50 ---Jakos nie widze potrzeby pogoni za high-end'owym sprzetem i pakowania co roku pieniedzy w jakies pudelko!

--- Koniec cytatu ---

Jeśli musisz pakować pieniądze w komputer co roku, robisz coś nie tak. Mój też się "zaczyna kończyć" (nie daję rady jechać na trzy konta w full detalach - outrage!!!!!), ale składałem go jesienią 2006.

Poza tym, nawet po ostatnich zmianach, Eve ma pół śmieszne wymagania w porównaniu do innych gier.

Gregorius:

--- Cytat: Feylis Ardele w Styczeń 23, 2011, 12:24:50 ---Jakos nie widze potrzeby pogoni za high-end'owym sprzetem i pakowania co roku pieniedzy w jakies pudelko!

--- Koniec cytatu ---
+1 ! Choć mnie atm nie dotyczy :P

--- Cytat: Feylis Ardele w Styczeń 23, 2011, 12:24:50 ---Jedyny plus - wreszcie wylecze sie z uzaleznienia jakim jest EVE 8)

--- Koniec cytatu ---
+100000000000 Jeśli odniesiesz tu sukces, to wiem, co sam będę musiał zrobić niebawem  (mój terapeuta niestety rozłożył ręce i się poddał)^_^
(a tymczasem standardowo : can I have your stuff ?  >:D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej