Śmietnisko > Off Topic

Nowe avatary-offtopic

<< < (2/6) > >>

SokoleOko:
Naprawdę nie dostrzegacie, że to nie jest tak, że potrzebujecie coraz mocniejszych komputerów żeby grać w to samo, tylko z patcha na patch gra wygląda coraz lepiej? To też ma swoją wartość.

Egnos:
Zwroccie uwage ze kiedys eve w opcjach grafiki miala jedynie zmiane rozdzielczosci, teraz naprawde jest tam czym poklikac tak by sobie zwiekszyc ilosc fpsow

silvia:
I tak troche malo. Osobiscie chcialbym miec mozliwosc wylaczenia tekstur statkow - ale bylby boost podczas walk flot ;D
Jesli chcesz zobaczyc co to sa opcje graficzne, to zapoznaj sie z modem CPMA do quake 3.

Tam to dopiero mozna pustawiac  >:D

Gregorius:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 23, 2011, 12:43:46 ---Naprawdę nie dostrzegacie, że to nie jest tak, że potrzebujecie coraz mocniejszych komputerów żeby grać w to samo, tylko z patcha na patch gra wygląda coraz lepiej? To też ma swoją wartość.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem, nie znaju. Od kilku lat gram na mini-mini detalach z wyłączonym dźwiękiem ;)
Kiedyś pooglądam na full z audio (bo sprzęt u mnie nie problem) - po prostu w praktyce tego nie wykorzystuję, bo niestety generuje laga ;)

Ah nie, czekaj - do screenów używałem hi-detail. ;)

SokoleOko:
Hmm... poza lagfestami full detale w niczym nie przeszkadzają.

Antyaliasing dodany w pierwszej części Incursion bardzo poprawił wygląd gry. Teraz z kolei pojawił się fajny efekt z cieniami - kiedyś było tak, że modele rzucały cienie na inne modele. Teraz poszczególne elementy statku rzucają cień na siebie - kapitalnie to wygląda jak lecisz przez system i zmienia się kąt padania światła na statek.

Podobnie z avatarami - byłem naprawdę przywiązany do starego Sokoła, ale teraz uważam, że w ogóle nie szkoda starych avatarów. Nowe wyglądają po prostu epicko i teraz pozostaje tylko czekać, kiedy będzie można się polansować całymi postaciami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej