Forum Gry > Inne gry

Najlepsze cRPG jakie kiedykolwiek sie pojawiły

<< < (3/6) > >>

Precelek:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 19, 2011, 14:10:43 ---Ostatnio Arcanum na seamie była za pół darmo

--- Koniec cytatu ---

byla przed swietami ^^

Xarthias:
Ja już mam oryginał kupiony, niech się siostra wykaże :P

@Kopara - zgadza się, ale w Arcanum klimat steampunkowy został genialnie uchwycony, a w NWN, Zapomniane Krainy (które bardzo lubię) są potraktowane nieco po macoszemu. Grając w NWN zupełnie nie czułem świata - równie dobrze ta gra mogłaby się rozgrywać w dowolnym innym świecie fantasy. Niestety, bo NWN fajne i z potencjałem było, tylko trochę tego nie wykorzystali.
Imo oczywiście :)

Starakopara:

--- Cytat: Xarthias w Styczeń 19, 2011, 14:30:54 ---Ja już mam oryginał kupiony, niech się siostra wykaże :P

@Kopara - zgadza się, ale w Arcanum klimat steampunkowy został genialnie uchwycony, a w NWN, Zapomniane Krainy (które bardzo lubię) są potraktowane nieco po macoszemu. Grając w NWN zupełnie nie czułem świata - równie dobrze ta gra mogłaby się rozgrywać w dowolnym innym świecie fantasy. Niestety, bo NWN fajne i z potencjałem było, tylko trochę tego nie wykorzystali.
Imo oczywiście :)

--- Koniec cytatu ---

fakt, klimat w Arcanum był naprawdę mistrzowski a do NWN mam sentyment bo to była jedna z pierwszych gier w jakie grałem na  " własnym " blaszaku  ;)

[BCPM] Moon Rabit:
Potwierdzam klimat w Aracnum był przedni (spróbujcie zagrać pół ogrem z niską int. - pierwsza rozmowa z NPC, jest przezabawna) ale za bardziej klimatyczną grę uważam Planescape: Torment (jeśli ktoś nie zna to polecam). http://www.youtube.com/watch?v=ZJ32sPtuTOQ (krótka recenzja)

Gaavrin:
jeżeli mowa o klimacie, to zgadzam się z Rabitem, Planescape: Torment nie ma sobie równych. Znalazłem tą grę na półce jakiś czas temu podczas przeprowadzki i z sentymentu aż odpaliłem. Grafika co prawda porównywalna z tym co teraz oferują telefony komórkowe, ale fabuła fantastyczna i świat który nie przypomina niczego innego co widziałęm w grach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej