Eve Online > Incursions

Zmiany w wymaganiach od Incursion 1.1

<< < (5/6) > >>

Kara Mon:
POdniesli wymagania bo w tej chwili musieli by na dobra sprawe zmontowac 2 klienty, jeden z instrukcjami sse2 drugi bez zeby na tych starych zabytkach odpalilo. W sumie problemem jest nie samo eve tylko to nieszczesne robienie postaci .

Chupacabra:
Moja też jest w porządku, ale jakoś zapomniałem jej powiedzieć, że Eve jest płatna:) Moja żona w Ogame, i ogamopodobne zawsze tłukła mnie na głowę,ale do Evki jakoś nie mogę jej przekonać a szkoda, bo była by niezłym handlarzem i producentem.

Sokole stały związek, a życie po ślubie to jakoś nie to samo :) Wiem przerabiałem:)

Wracając do podnoszenia, wymagań gry, to jak trafią na kogoś kto  ma kłopoty finansowe, to zostawi gre, bo będzie to dla niego odpowiedni impuls. Ja ostatnio musiałem wymienić zasilacz i grafikę, więc jak bym miał teraz wymieniać procka, to pewnie bym odpuścił. 

silvia:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 17, 2011, 12:45:05 ---Osobiście teraz mam na pokładzie
Płyta: Gigabyte P31-DS3L
Proc: Intel Pentium E2180 dal core
Ram: Patriota 2x 1024 w latencji 4 DDR2
Grafika:  NVIDIA GeForce GTX 260 (wersja rozszerzona)

Może nie jest to już rakieta ale większości gier daje rade na full co nie zmienia faktu, że jak gram w EVE ostatnimi czasy są te problemy z "mruganiem" i czasami stargate to białe plamy.

--- Koniec cytatu ---

Zwieksz ilosc ramu do 4gb i kup nowy dysk 1tb (wydatek 200zl).
Sam mialem problemy z eve (4x eve, lowest, 1280*1024). Okazalo sie iz to przez dysk.
Ostatnio tez stwierdzilem... no kurde, powinno byc szybciej. I podwoilem ilosc ramu (2gb->4gb).

Co by mi sie jeszcze przydalo to lepsza karta graficzna i procek cztero-rdzeniowy, ale to juz przy upgrejdzie calej stacji
(w planach mam procka pod s1155, gtx'a 570/580, 8gb ramu ;d )

---
Zauwazyliscie iz liczba osob zalogowanych zwiekszyla sie drastycznie - mamy poniedzialkowy wieczor, a tutaj 55k osob+.

---
Co do mrugania i plam.
Przeinstaluj windowsa, a najlepiej zupgraduj do windows 7.
Mozesz tez sprobowac robiac "czysta instalacje eve". Dodatkowo przeinstaluj directx'a.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: mystiq w Styczeń 17, 2011, 19:55:10 ---Zwieksz ilosc ramu do 4gb i kup nowy dysk 1tb (wydatek 200zl).
Sam mialem problemy z eve (4x eve, lowest, 1280*1024). Okazalo sie iz to przez dysk.
Ostatnio tez stwierdzilem... no kurde, powinno byc szybciej. I podwoilem ilosc ramu (2gb->4gb).

Co by mi sie jeszcze przydalo to lepsza karta graficzna i procek cztero-rdzeniowy, ale to juz przy upgrejdzie calej stacji
(w planach mam procka pod s1155, gtx'a 570/580, 8gb ramu ;d )

---
Zauwazyliscie iz liczba osob zalogowanych zwiekszyla sie drastycznie - mamy poniedzialkowy wieczor, a tutaj 55k osob+.

---
Co do mrugania i plam.
Przeinstaluj windowsa, a najlepiej zupgraduj do windows 7.
Mozesz tez sprobowac robiac "czysta instalacje eve". Dodatkowo przeinstaluj directx'a.

--- Koniec cytatu ---

Kilka dni temu kupiłem sobie nowy dysk 500 gigowy Western do tego od kilku miesięcy mam winde 7
Przy okazji przechodzenia na nowy dysk ściągnąć musiałem nowa instalkę evki i przy okazji sciągnłałem i zainstalowałem nowego direct x

Kara Mon:

--- Cytat: mystiq w Styczeń 17, 2011, 19:55:10 ---

---

---

--- Koniec cytatu ---

Tak sie dzieje na pare dni przed kazdym patchem, ccp daje 5 dni gry przy kazdym wieksyzm dodatku teraz .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej