Eve Online > Incursions
Zmiany w wymaganiach od Incursion 1.1
[VIDE] Herezja:
hehehehe a ile to jest ta średnia i ... stały związek ja mam z babką od ponad 2 lat ale ... na palcu nic na szczęście nie noszę ];)
SokoleOko:
Średnia od ślubu do rozwodu wynosi AFAIR 7 lat.
BTW - Herezja, Twój zestaw jest nowszy od mojego, ale wydajność podobna. Koszt zakupu czegoś takiego na allegro z drugiej ręki - pewnie 1500 zł maks. Jak ktoś ma problemy z wymaganiami Eve, wystarczy że kupi coś takiego i starczy na rok-dwa.
Xarthias:
Chupa, ja mam żonę i oboje szczerze współczujemy Ci takiej hetery. Dla mnie związek dwojga ludzi nie może istnieć, jeśli ci ludzie nie potrafią się dogadać i muszą kombinować tak jak Ty.
A wracając do tematu, to ja was naprawdę nie rozumiem.
Odpalacie jednego klienta i wszystko działa płynnie? To o co płacz?
@Herezja - też miałem kiedyś takie blinki, pomogło zainstalowanie wcześniejszej wersji sterów graficznych (bo najnowsza miała jakiegoś buga) (przeniesienie Evki i swapa na jeden, wspólny, szybki dysk też nie powinno zaszkodzić - oczywiście evki odpalanej z parametrem umieszczającym jej cache w katalogu z grą, nie w mydoc, to zdaje się LUA:OFF, ale głowy nie dam w tej chwili).
Okropniak:
--- Cytat: Chupacabra w Styczeń 17, 2011, 12:45:53 ---Sokole Ty masz żonę???
Chyba nie, bo byś wiedział ile trzeba się nakombinować, żeby zapłacić za gre, a temat nowego kompa to już wcale nie wchodzi w rachubę, jest gdzieś daleko za nowym zestawem talerzy, firankami, malowaniem mieszkania, itd. a komputer??? Przecież masz nowy dopiero 4 lata!!!, ale malowanie to co 2 lata chciała by robić, kafelki w łazience 5 lat i już są złe.
Jak nie masz żony Sokole to nie wiesz co to znaczy prawdziwe PVP :)
--- Koniec cytatu ---
U mnie jest tak że każde ma własną kasę na wydatki - na cokolwiek - po 500pln
I umowa jest taka że WARA drugiej połówce od tej sumy - tzn: chce wydać na kosmetyki pierdułeczki bibułeczki - jej wola, ja odkładam z tego po pare setek i kupuje nowy lap - moja wola.
Jak dotąd układ działa dobrze - choć żona trochę się piekli bo ona "paląca" i jej większość na używki schodzi i ją szlag trafia jak ja sobie mogę pozwolić na "więcej" niby... urok miania nałogu :)
[VIDE] Herezja:
@Xarthias - zobaczę i poszukam starszych sterów - dziękuję za cynk; Dysk jest nowy. Mam go od kilkunastu dni i nic się nie zmieniło pod względem mrugania.
Pomysł z gotówką wydaje mi się bardzo dobry. Jeśli ktoś chce ją na używki przeznaczać to już jego lub raczej jej sprawa.
Ps. Okropniak masz dużego plusa za to, że nie palisz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej