Śmietnisko > Flamewar
Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty
AreQ:
Masz racje, od dziś prostujemy tu tylko własne faile... A wszyscy którzy komentowali kiedykolwiek jakiś fit tu uderzą sie dziś 3 razy w pierś. W końcu wątek Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy nie jest po to żeby się śmiać.
Skeer:
Popsuję Wam humor PBN/Bufu.
Gratuluję niezdolności do zabicia mojego hyperiona całym gangiem armor haców, gdy nerwowo deagrowałem jako ostatni. Niesłyszący ma fajne życie :)
I generalnie największym wygranym jesteśmy my - te neuty co nas lały, powdupiały 2/3 floty. My Wam zwialiśmy w większości, shitowym gangiem do bicia capitali, a walk z hacami. I to pomimo obstawienia przez dykty wszystkich dróg ucieczki.
Generalnie jak czytam Pub u nas i tu Centralę, to tracę większość szacunku dla PBN i się przypominają wszystkie Wasze akcje z przeszłości. Łącznie z kradzieżą dreadów. :P
EDIT
Uprzedzając zarzut - owszem, można się pośmiać z chyba już setnej wpadki Garona. Ale Wy odwalacie po prostu złośliwe hate posty i mocno przesadzacie.
Mikker:
Nie widze hate postow , widze twoj nerwowy hate post , zdaje sie ze skeer bierzesz gre za powaznie.
Val Heru:
--- Cytat: Skeer w Styczeń 09, 2011, 23:19:50 ---stuff
--- Koniec cytatu ---
tak jak mowisz ::)
Lt Rook:
Mnie tam nie bylo, ja z dredami niemam nic wspólnego, natomiast widze po KB że co ubity ship to fail fit, a to Armageddon na lol ficie, a to Dominixy, jeden na 100mn AB, drugi z jednym wolnym med slotem, Phobos bez płyty z dwiema repkami lokalnymi.
Jak ktoś tak ślicznie przytulił brame jak Wy dziś, to nie dziwne że nam zwialiście,
btw loggowski w 8yc był pr0.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej