Śmietnisko > Flamewar
Lolfity, szpiedzy, trolle i inne głupoty
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Skeer w Styczeń 09, 2011, 23:19:50 ---
Uprzedzając zarzut - owszem, można się pośmiać z chyba już setnej wpadki Garona. Ale Wy odwalacie po prostu złośliwe hate posty i mocno przesadzacie.
--- Koniec cytatu ---
Skeer, spojrz na to z tej strony: jedno male MWD, a tyle radosci :) Trzeba sie umiec cieszyc z malych rzeczy, i fajnie ze chlopaki z PBN to potrafia.
--- Cytat: ltrook w Styczeń 09, 2011, 23:24:50 ---btw loggowski w 8yc był pr0.
--- Koniec cytatu ---
????
Chupacabra:
--- Cytat: ltrook w Styczeń 09, 2011, 23:24:50 ---btw loggowski w 8yc był pr0.
--- Koniec cytatu ---
no co Ty zapierdzielaliśmy do samego Uanzin, gdzie rozgonilismy jeszcze jakiś gang Becków, a wszystko to na MWd 1MN, a gdybyśmy mieli 100? :) :P
za to ja się zabezpieczyłem i fitowałem dokładnie
Kupiłem sobie: Energized Adaptive membrane t2 za jedyne 700 000 000 isk (siedemset milionów isk)
Ktoś chce odkupić? :)
Yogos:
Hm ktoś pomylił modułki na fit, błąd jakich setki się zdarzają i przewijają na KB czyli nuda.
Wsadziliście to oczywiście dlatego, że to facet jest a)Polakiem b)z c0ven d)wszystko powyższe
No i zaraz sie zrobił burdel w topicu i machanie epenami. Nie gram od dawna i nie będę wnikał kto kogo nie lubi nie interesuje mnie to ostrzegam jednak przed robieniem gnoju w normalnych tematach bo będą kary.
Macie coś co chcecie wyprać publicznie to jest flamewar zapewne wiele osób usiądzie z popkornem i się ucieszy jak będziecie na siebie pluć.
Nie mam czasu na EVE co także dotyczy centrali ale nie sposób zauważyć, że forum stacza się po równi pochyłej i poza noobgardenem od dawna nie widziałem 3 sensownych postów pod rząd. Nawet w temacie o turnieju zrobiliście gnój.
Cóż jacy aktywni użytkownicy forum taka zawartość.
Yurioni:
--- Cytat: Yogos w Styczeń 09, 2011, 23:48:57 ---Hm ktoś pomylił modułki na fit, błąd jakich setki się zdarzają i przewijają na KB czyli nuda.
Wsadziliście to oczywiście dlatego, że to facet jest a)Polakiem b)z c0ven d)wszystko powyższe
No i zaraz sie zrobił burdel w topicu i machanie epenami. Nie gram od dawna i nie będę wnikał kto kogo nie lubi nie interesuje mnie to ostrzegam jednak przed robieniem gnoju w normalnych tematach bo będą kary.
Macie coś co chcecie wyprać publicznie to jest flamewar zapewne wiele osób usiądzie z popkornem i się ucieszy jak będziecie na siebie pluć.
Nie mam czasu na EVE co także dotyczy centrali ale nie sposób zauważyć, że forum stacza się po równi pochyłej i poza noobgardenem od dawna nie widziałem 3 sensownych postów pod rząd. Nawet w temacie o turnieju zrobiliście gnój.
Cóż jacy aktywni użytkownicy forum taka zawartość.
--- Koniec cytatu ---
jak to dobrze ze nie masz obecnie czasu na gre albo forum, bo pewnie bys sie wykonczyl psychicznie, a tego przeciez bysmy nie chcieli...
Yogos:
Ja tam osobiście, żałuje bo lubie EVE i zawsze prędziej czy później wracam.
A moja psychika miała się dobrze kiedy grałem i teraz też nie narzekam. Dziękuje bardzo za troskę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej