Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Historia C0ven - od powstania do dzisiaj

<< < (2/3) > >>

Mikker:
Gang bang squad o ile sie nie myle.

GMi zauwaza lub ktos petycje napisze to zmienia nazwe , z tego wzgledu ze gang bang oznacza  grupe ludzi ktorzy gwalca , nie mowie tu o aluzji do gwalcenia shipow tylko poprostu gang bang oznacza grupowy gwalt.
Historia z nazwa GBT zas nie nalezy do histori c0ven , byc moze Ion Core , bo w coven juz byl GBTeam.

Dradiel:
Ostatni pos war przechodzi niestety bez sukcesów.
Niezupełnie, wtedy padł tytek goonsów.
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=6812

Miesiąc wcześniej goonsi i zenith affinity próbowali przeprowadzić inwazję na Esoterię. Biliśmy się w A1 i okolicznych systemach.
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=8048

Gregorius:

--- Cytat: Mikker w Styczeń 09, 2011, 06:12:17 ---Gang bang squad o ile sie nie myle.

GMi zauwaza lub ktos petycje napisze to zmienia nazwe , z tego wzgledu ze gang bang oznacza  grupe ludzi ktorzy gwalca , nie mowie tu o aluzji do gwalcenia shipow tylko poprostu gang bang oznacza grupowy gwalt.
Historia z nazwa GBT zas nie nalezy do histori c0ven , byc moze Ion Core , bo w coven juz byl GBTeam.

--- Koniec cytatu ---

GANG BANG TEAM!!!

TYLKO I WYŁĄCZNIE :D

Zmiana nazwy nastapiła faktycznie jakoś w okresie Lotki Volterry / Ion Core. Wielka szkoda, że GM się przychrzanił, tym bardziej, że są corpy, które mają bardziej ... radykalne nazwy :P Na pamiątkę w descripcie corpa zawsze był "obrazek" symbolizujący Gang Bang Team ^_^.

Live Long 'Veni Vidi Vodka' ! :D

Skeer:
Gang Bang Squad już nie istnieje od ponad tygodnia. Macie nieświeże info :)

Dormio:

--- Cytat: Mikker w Styczeń 09, 2011, 06:12:17 ---Historia z nazwa GBT zas nie nalezy do histori c0ven , byc moze Ion Core , bo w coven juz byl GBTeam.

--- Koniec cytatu ---
Zgadza się, ale warto ciekawostkę trzymać, bo nawet nie wszyscy członkowie wiedzą skąd to GB w nazwie korpa  ;)
Poza tym w opisie na stronie można dać oryginalną nazwę (ale generalnie to nie moja sprawa, a wspominam o tym dlatego, że wiem jak ta nazwa powstawała i w jej powstaniu brałem bezpośrednio udział).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej