Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Historia C0ven - od powstania do dzisiaj

(1/3) > >>

Xeovar:
W ramach prezentu na 4-lecie C0ven oraz pod naporem wielu osób, które chciałyby poznać i/lub wykorzystać historię naszego sojuszu, spisałem (w miarę po krótce) historię naszego sojuszu.

http://hq.c0ven.pl/index.php?topic=5204

Przebiłem się przez nasz KB i forum, niejednokrotnie sięgając do wspomnień innych osób czy też posiłkując się innymi źródłami (takimi jak forum eve-o).

Na pewno są tam błędy i nieścisłości, proszę o wskazywanie, wspólnymi siłami będziemy poprawiać
Uprzedzam, że wyszło tego dość dużo, mimo że pisałem naprawdę skrótowo i tylko najważniejsze rzeczy...

Doom:
Fajny skrot historii sojusz. Zauważylem jeden brak kontekstowy: zniszczenie CVA (no przynajmniej wyrzucenie ich z Providenc) Wydawało mi się że troche przy tym pomagaliscie?

Jrkan:
C0ven nie pomagał -A- w wyrzucaniu CVA z Providence. Pomagali (byłem wtedy w cva) tylko w pierwszym etapie kiedy cva+friends zaatakowało hed i okolice, później już nie latali w provi.

Dormio:

--- Cytat: Xeovar w Styczeń 08, 2011, 13:37:59 ---Na pewno są tam błędy i nieścisłości, proszę o wskazywanie, wspólnymi siłami będziemy poprawiać

--- Koniec cytatu ---
Oficjalna nazwa GBT to Gang Bang Team.
Na "uprzejmą" prośbę jednego z GMów (ciekawe co mu się nie podobało  ;) ) została zmieniona (z jego pomocą) na GBTeam. Niech chłopaki z GBT się wypowiedzą, co im bliżej sercu...

[VIDE] Herezja:
O ile się nie mylę istnieje taki korp i już gm-i się do nich nie przykleili?

a ... może mi się tylko wydawało?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej