Forum Gry > Inne gry
Supremacy 1914 - back again, gra dla Centralowiczów
SokoleOko:
Kusi.
Pytanie - czy może dałoby się zrobić "zebranie organizacyjne" na jakimś TS i 30 minut omówić wszystko?
Nie mam na myśli oczywiście uczenia się jak grać, ale generalnie ogarnąć temat.
Ptysiu:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 15, 2013, 13:19:45 ---Kusi.
Pytanie - czy może dałoby się zrobić "zebranie organizacyjne" na jakimś TS i 30 minut omówić wszystko?
Nie mam na myśli oczywiście uczenia się jak grać, ale generalnie ogarnąć temat.
--- Koniec cytatu ---
Można by. Ewentualnie można mnie łapać ingame, to omówimy sprawę na wybranym TS, czy nawet EVE-voice, jeśli ktoś nie ma dostępu.
sneer:
też kusi
ale rozwala mnie że kilka dni przerwy ( wyjazd) może wszystko w cholerę wziąć
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: sneer w Listopad 15, 2013, 16:07:24 ---też kusi
ale rozwala mnie że kilka dni przerwy ( wyjazd) może wszystko w cholerę wziąć
--- Koniec cytatu ---
To nie tak, tzn. jezeli akurat jestes w trakcie ofensywy to faktycznie wyjazd na kilka dni moze cie pograzyc, ale w normalnych warunkach naprawde wystarczy te 2-3 logowania na 10 minut zeby ogarnac sytuacje, zwlaszcza przy 48h okresie na wypowiedzenie wojny. Jednostki bez nadzoru bronia sie pasywnie, jezeli sa ufortyfikowane to tym bardziej nawet dluzsza przerwa niewiele zmienia, chociaz lepiej oczywiscie miec kontrole nad sytuacja na bierzaco. Gra jest prosta, ale zajmujaca, tzn. nie gralem z lodziami podwodnymi i z lotnictwem, ale wyobrazam sobie ze nie zmienia to az tak duzo.
Ptysiu:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 15, 2013, 23:10:02 ---To nie tak, tzn. jezeli akurat jestes w trakcie ofensywy to faktycznie wyjazd na kilka dni moze cie pograzyc, ale w normalnych warunkach naprawde wystarczy te 2-3 logowania na 10 minut zeby ogarnac sytuacje, zwlaszcza przy 48h okresie na wypowiedzenie wojny. Jednostki bez nadzoru bronia sie pasywnie, jezeli sa ufortyfikowane to tym bardziej nawet dluzsza przerwa niewiele zmienia, chociaz lepiej oczywiscie miec kontrole nad sytuacja na bierzaco. Gra jest prosta, ale zajmujaca, tzn. nie gralem z lodziami podwodnymi i z lotnictwem, ale wyobrazam sobie ze nie zmienia to az tak duzo.
--- Koniec cytatu ---
Lotnictwo i łodzie podwodne to kontra na pancerniki i działa kolejowe, czyli najbardziej highendowe jednostki. To dobrze, bo staje się niemożliwe ich wykorzystanie bez osłony, a tym samym odciągnięcia innych jednostek od frontu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej