Eve Online > Gank Night PL

gang najt osiem - podsumowanie

<< < (8/24) > >>

Doom:
W trojmiescie chłopaki coś knują...

R@F:
Najlepszy był mimo wszystko klimat tej całej zabawy :) Nietstety wszystko popsuł straszliwy lag, a szkoda. Co do killmaila niema tam napewno wszystkich naszych (np mnie byłem rifterem, nick dawaj dropa3,  wróciłem z gata, zalokowałem hurka i później.... widziałem jeden stały obraz ;/, no i później mail z ubezpieczenia :P)  Więcej takich zabaw, bo naprawde warto, szkoda tylko że skończyło się takim lagiem.

sc0rp:
Gratulacje dla organizatorow, bylo naprawde swietnie. :D

Szkoda tylko ze polecielismy na polnoc, bo to mi i innym czlonkom CBC troche popsulo zabawe (blue standy) Mialem wrazenie ze podczas finalnej bitki byly 3 strony, bo cele zaczely mi sie pojawiac na overview (+ i flote mam ukryte).

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Colonel w Grudzień 28, 2010, 01:31:41 ---
Drugi raz w obliczu lag floty moj komp sie poddal mimo przygotowania, efekty off, brokety off itp
poprostu statek nie reagowal na komendy a overwiu nie przesuwalo sie ...

LAGG POWER!!

--- Koniec cytatu ---

a wylaczyles logowanie i blinkanie chatow, dzwieki w grze i wszedles w tryb mapy? Jezeli nie, to nadal nie byles gotowy na realny fleet fight w EVE  ;D Nastepnym razem zapraszamy do covenu po najnowsze LAG-FU sztuczki, jestesmy na bierzaco :)

Xarthias:
Przesłałem info do wiewiórek w CCP, podałem Cola, SokoleOko, Egnosa i Grega jako ludzi, z którymi należy się kontaktować w sprawie szczegółów i ISD ma się tym zająć.
Trochę marudzili, że w Eve nie ma Polaków czy Rosjan, ale mają coś wymyśleć, żeby było bardziej "in character".
Pożyjemy zobaczymy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej