Eve Online > Market

WTB Stand do Gallante -6.53 do 0.00

<< < (3/4) > >>

[NF] Masa Huku:
Poleci z jakimś znajomym ktory mu odda lvl3 kilka razy I już ma standing na 3 u korpa milicyjnego, potem sobie śmiga solo.

SokoleOko:
Już ustaliliśmy, że można mieć 10.0 do korpa, ale jeśli stand frakcyjny jest słaby, to nic to nie da.

Milicja też z nim gadać nie będzie chciała, bo wygląda na pierwszy rzut oka na caldaryjskiego pachołka.

Belm Starr:
Agenci lvl1 o ujemnym quality rozmawiają z każdym, niezależnie od standa.
Możesz robić misje dla milicyjnych agentów lvl1, co kilka misji otrzymasz "awans" co wiąże się z bardzo dużym boostem standa frakcyjnego.

Mój alt doszedł od 1 do 8 standa do Amarrow w 5 dni.

Kilka uwag:

Ze standem  -6.53 nie wejdziesz do milicyjnego NPC korpa, musisz dogadać się z jakimś nie-npc korpem.
Trzeba pamiętać, ze jeśli  stand korpa do frakcji spadnie ponizej pewnego poziomu, to wyleci on z milicji.
Postać jest wliczana do obliczeń standa, po tygodniu obecności w korpie.

Na misje lvl1 nie wleci nic lepszego niż t1 fregata.

Azbuga:
a standa się nie odrabia przypadkiem na misjach dla sisters of eve? z tego co wiem oni mają agentów którzy dają misje nabijające stand do amarr-caldari i innych agentów od galente - matar. Poza tym misje są dość dochodowe bo odrabiając standa naklepiesz LP na parę sisterkowych probe launcherów.

Doom:
Nie wiem co to za agenci od Amarr - Caldari ale na pewno nie są w barwach Sisterek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej