Eve Online > Market

WTB Stand do Gallante -6.53 do 0.00

(1/4) > >>

Qbbaa:
Kupię stand do Gallante Federation z -6.35 do 0.0 . Podkreślam ze interesuje mnie stand do federacji a nie do poszczególnej korporacji i rozumiem większy stopień trudności i opłat . Wszystko do uzgodnienia in game [QBBAA] lub tutaj

Doom:
Qbbaa nie wiem kto Ci co powiedział, ale ekhem jesli nie oddasz komuś na ten czas kluczy do konta, to tego standu nie uzyskasz. Standing frakcyjny dostaje sie za storyline a tych misji nie daje oddawać sie na flote. Masz takie opcje:
- korp z jebitnie wysokim standem do galente i korzystanie z jego standów samodzielne odrobienie (i to w krótkim czasie  bo ten standin jaki sam masz pociągnie stand korpowy w dół po tygodniu)
- data center (chociaż z tym standem to chyba tylko jeden może dwóch najgorszych agentow z tobą pogada potem patrz nizej)
- misje dla agentów level 1 o q =0 i nizszym
- skill dyplomacja
- mieszankę powyższych

Ellaine:
Chyba styknie jeśli ktoś dużo dużo razy będąc z pacjentem we flocie odda misje jako flota. Wzrośnie pacjentowi sytand do tego korpa i dalej sobie samodzielnie wyklepie milion misji żeby podnieść standard do frakcji.

Doom:
Nie bo stand frakcyjny sprawi że agenci w tym korpie nie przyznają się że go znają, dla przykładu mimo ze miałem stand 10 do RSS w pewnym momencie standing efektywny do matarów miałem poniżej -2 i juz kolesie z RSS przestali sie do mnie przyznawać

sc0rp:
A galente nie maja czasem epic arca?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej