Eve Online > Wsparcie techniczne

Kilka kont problem

<< < (5/5)

Doom:

--- Cytuj ---1. Windows pokazuje ,że posiada 4 GB Ram , ale dostępnych jest 3,25 oznacza to ,że sam dla Siebie zabrał 700 mega , a pozostawił dla użytkownika wspomniane 3,25 , czy poprostu jako 32 bitowy system wie ,że jest więcej ramu niż może użyc ,ale pokazuje ,że mamy na spółkę tylko 3,25 ( system + użytkownik )
--- Koniec cytatu ---
To drugie

--- Cytuj ---2. Przeczytałem na forach , że wielu graczy , żeby poprawic wydajnośc evki , instaluje Winde i Evke , na pamięciach flash , które mają szybszy transfer danych niż standardowe dyski . Co o tym sądzicie ? Czy zakup 2 x 16 GB flasha ( system + gra ) da radę wycisnąc więcej z gry niż ,nowy dysk za około 150 - 200 zł ?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem podstawowym warunkiem żeby to zadziałało jest pamięć o odpowiednio szybkim czasie zapisu / odczytu a te potrafią "troche" kosztować. Daell Port kiedyś napisał poradnik jak przyśpieszyć eve przy użyciu pamięci flash poszukaj może Ci sie przyda

Teretalu:
Grafa kolego grafa, podałeś model grafy ale nie podałeś czy to 512 czy 1gb  albo ja nie doczytałem, jeśli jest zintegrowana to się nie dziw, że nie wyrabia Ci i te ramy co sobie win "wziął dla siebie" idzie w ta grafe.

http://pclab.pl/news33870.html     opis Twojej karty

Proponuje Windows Seven Professional x64 a nie x32

Pozdrawiam Tere

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej