Eve Online > PVE

[pve] Noctis

<< < (3/13) > >>

Zgudi:

--- Cytuj ---rigi do salvagu anie do cargo :)
--- Koniec cytatu ---

Odświeżę wątek.
Czy istnieją moduły na low, medium lub hi sloty, które zwiększają szansę na lot z salvagu? Bardzo by się przydały!

Doom:
Nie ma w eve nic co zwiększa szansę na sam salvage lub jego jakość. Jedyne co to rigi i implanty które zwiększają szansę że pierwszy cykl urządzenia będzie ostatnim (czytaj odpowiedź że udało Ci sie cos zsalvagowac i masz salvage, albo nie masz)

Porzeczka:
Dawno dawno temu z salvagem bylo tak, ze jego ilosc/jakosc byla generowana w momencie zbicia shipa/zrobienia misji - skille pozwalaly glowniue na szybsze wyciagniecie go. Nie wiem czy nadal ta formula funcjonuje i czy jej CCP nie zmienilo...

Dormio:
Raczej nic nie zmieniali. Zmiany dotyczyły ilości komponentów do rigsów.
Na ilość i jakość lootu ma wpływ rodzaj broni jakiej używasz w czasie walki. Jak porównywaliśmy z Mando ilość lootu jaką ja miałem latając swoim Dominixem, a jaką on miał w Ravence, to ja musiałem 2-3x więcej razy skakać na misje złomiarką (ta sama misja, ten sam agent, ta sama złomiarka). Od pewnego czasu testowo latam w zestawie Tengu + Noctis i jeszcze nie trafiłem na misję gdzie zabrakło mi miejsca w ładowni (~1600m3), a w zestawie 2xDominix i owszem - tak mniej więcej co 3-4 misja (tak wiem - Dominix ma 600m3 ładowni, ale mam na myśli konieczność obrócenia więcej jak 3x z pełną ładownią Dominixa)...

Pynio:
Czyli co... Założenie jest takie, że Faction wypadnie Ci jak zestrzelisz go z procy (czym gorsza broń tym lepszy loot)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej