Eve Online > Przedpokój
Dopadła mnie EVE'mania
Darku:
@Albi
Oj proszę się nie martwić o to czy ta gra mi się spodoba czy nie. Sam o tym zdecyduje :) Skłonności do grindu nie mam bo go poprostu nie lubię (a robiłem to tylko dlatego, że większość gier MMO na tym polega), czas poszukać czegoś innego, czegoś przy czym można sie dobrze bawić a przy okazji nie trzeba poświęcać sporo czasu aby nasza postać się rozwijała (chodzi o ilość codziennego czasu jaki trzeba i można poświęcić na grę).
Jeśli EvE jest skonstruowane dla kombinatorów, strategów i pvperów to jest to gra jak najbardziej dla mnie. Zresztą czas pokaże. Każda gra jest dobra kiedy towarzystwo jest odpowiednie :) Mam nadzieję, że takie tutaj znajdę. Jak narazie postaram się dostac do UA aby podłapać podstawy
pozdrawiam :)
Starakopara:
Darku, witaj na pokładzie :)
UA to wybitnie dobry pomysł na: " jak zacząć "
o7
Casa Rankor:
Witaj Darku, jak juz wejdziesz w to zapomnij o RL.
Starakopara Ciebie Tobie to chyba placa za reklamowanie UA :). Ta gre mozna ogarnac spokojnie bez akademii, trzeba tylko z ludzmi rozmawiac.
Hutriel:
--- Cytat: Casa Rankor w Grudzień 04, 2010, 09:34:17 ---Witaj Darku, jak juz wejdziesz w to zapomnij o RL.
Starakopara Ciebie Tobie to chyba placa za reklamowanie UA :). Ta gre mozna ogarnac spokojnie bez akademii, trzeba tylko z ludzmi rozmawiac.
--- Koniec cytatu ---
tez tak myslalem i w jakims stopniu sobie radzilem,ale UA jest przepustka dostepu do innych korporacj i o to chyba glownie chodzi (o czym juz niejeden doswiadczony pilot pisal.....pozdrawiam Mando :) ),bo niewszyscy maja czas i cierpliwosc tlumaczyc podstawy itd.,a UA w tym wlasnie pomaga poprzez szereg szkolen i specjalizacji dajac na koniec "dyplom"ktory potwierdzi twoje "ogarniecie tematu "
Ranshe:
--- Cytat: Casa Rankor w Grudzień 04, 2010, 09:34:17 ---Starakopara Ciebie Tobie to chyba placa za reklamowanie UA :). Ta gre mozna ogarnac spokojnie bez akademii, trzeba tylko z ludzmi rozmawiac.
--- Koniec cytatu ---
O, to niegłupi pomysł, trzeba podpowiedzieć kiedyś dyrkom UA, żeby nam zaczęli płacić. ;) Po plexie za kadeta od razu, a co!
Tylko zawsze jak widzę taki tekst, to niezmiernie mnie ciekawi, co organizacja szkoleniowa, wykopująca owych kadetów po 2 miesiącach tak czy inaczej i generalnie nie mająca z takiego kadeta większego pożytku, by z tego miała.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej