Forum Gry > World of Tanks

Francuziki

<< < (4/6) > >>

Doom:
A teraz dla odmiany poprosze o info na temat brytoli u których tylko ja po kilku latach od momentu jak czytałem literature o WWII jestem w stanie wymienic kilkanaście czolgów które walczyły przez cały okres wojny, a nie zostały zjechane na poczatku i miały przedstawicieli we wszystkich typach (chociaż jak pomyślę to nie przypominam sobie w tej chwili żadnego ich td... )

Straszny:

--- Cytat: Doom w Grudzień 02, 2010, 13:46:43 ---A teraz dla odmiany poprosze o info na temat brytoli u których tylko ja po kilku latach od momentu jak czytałem literature o WWII jestem w stanie wymienic kilkanaście czolgów które walczyły przez cały okres wojny, a nie zostały zjechane na poczatku i miały przedstawicieli we wszystkich typach (chociaż jak pomyślę to nie przypominam sobie w tej chwili żadnego ich td... )

--- Koniec cytatu ---

brytyjczycy bedą mieli bardzo fajne szybkie cruise-tanki i równie ciekawe czołgi wsparcia piechoty na haubicach..

...i myślisz że Autorzy dadzą do ogrania wszystkie w darmowej becie zamiast mieć doskonały argument za pół roku do pozostania graczy w grze po resetach i comercial release ?

Xarthias:
Naliczyłem ponad 70 wariantów. W pracy jestem nie mam jak się dokładniej wczytać :P

Hellbright:
Brytole mieli szybkie i celne działa. Same czołgi miały w miarę dobry pancerz, tyle że troszkę powolne były. Spora część brytyjskiego sprzętu już jest- jako premiumy u sowietów lub usa wersje.

Doom:
Wypraszam sobie. Chce wersje cherhila z haubicą a nie tym karabinkiem do zwalczania nieopancerzonych pojazdów to można bedzie go klasyfikowac jako ciężki  sprzęt, to co teraz rto parodia. Brakuje mi również Cruseidera którego parametry stoja w opozycji do tego co napisałeś o szybkości brytyjskich czołgów :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej