Witam , jestem NOWYM graczem i czytam forum w celu dokształcania ale tu nie wytrzymałem i postanowiłem napisać własne zdanie .
Dodanie tego KB w takim temacie jest nie na miejscu a komentarze/wyjaśnienia większości świadczą o ich własnej inteligencji i ego
Ale zacznijmy od początku :
1
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=8157200
Zwróćcie uwagę, że to straszny przerost formy nad treścią (jedynie 2 moduły są tech 2). Zakupy na ebay??
jaki przerost formy nad treścią? według mnie fit OK użył prawdopodobnie wszystkich najlepszych dostępnych dla siebie itemów [jedynie pomyłka z tym painterem]
Chyba każdy item ma wyższy meta lvl i wydaje mi się że gość wykorzystał maksymalnie swoje skile jakie posiadał - nie mylić ze skilami jakie Wy macie bądź chcielibyście mieć.
Gadanie ze jedynie fit T2 jest słuszny jest głupotą i zaprzeczeniem waszych późniejszych wypowiedzi tak samo jak pierdoły że "Nie mówie o oficerach czy x-type, ale już pełne t2... w pewne statki poprostu nie wsiada sie ze skilami na takie coś"
czyli żeby latać to mam siąść na tyłku i czekać kilka miesięcy aż wyskiluję sobie wszystko na T2 ? hehehe
Zaraz potem drugi z prześmiewców się tłumaczy że: "Czasem używa się best named, bo się lepiej fituje. Named MWD czy plate'y to norma. Ale raczej nie dotyczy to broni, choć faktycznie zdarzyło mi się parę razy "cheatować". Słabo szukałes - mam jakieś 400+ killi sniper Tempestem z działami meta 3 (Archangel Carbonized Lead L ftw), ale wynikało to z faktu, że w czasach Providence War liczył się dosłownie każdy ship, który miał sensowną alfę na 170 km i ten warunek spełniałem. Także Drake'm latałem z launcherami "named" i to już w PBN. Zwróć jednak uwagę, że zawsze reszta fitu była T2 (chyba, że czegoś tam T2 pakować nie trzeba było). "
czyli jak rozumiem jak inni używają słabsze itemy to są nooby i nieudaczniki ale jak on tak fitował to wiecie... spieszyło się nie mógł wcisnąć T2 bo pewnie nie miał skili i mu brakowało CPU lub powera hehe suuuper tłumaczenie....
Ja rozumiem zazdrosc ze jakiegos nooba ktory nie ma 3/4 skilli na moduly t2 stac na shipa za duza banke, ale bez przesady nawet na misjach l4 da sie zarobic na takiego shipa. generalnie nie rozumiem czemu ten km tu trafil (ok zamiast paintera mogl zamontowac siatke) czy dlatego ze jakiegos pilota stac na shipa za duza banke i montowanie na nim T1?
Dokładnie to samo pomyślałem , jesteś tu chyba jedynym który rozumie początki w grze i potrafi coś obiektywnie napisać ..
Sam latam CNR i mam fit frakcyjny wszystko warte powyżej 3 bln ale nie zawsze tak było na początku stworzyłem ziemie .....
potem latałem na arbalestach i dokładnie jak ten gość na itemkach meta 4 bo nie chciało mi się czekać pół roku żebym mógł założyć fit T2 i cichutko wstydliwie przekradałem się na kolejne misje żeby żaden z MISZCZÓW takiego pokroju nie wkleił mojego KB w " jak nie fitować faction shipów"
sam stateczek to jakieś 0.5 bln wiec może teraz zrozumiecie że nie każdy ma od razu 3 bln w kieszeni ale podejrzewam że większość z was nie widziała takiej kasy u siebie na wallecie i może tylko pośnić i wyśmiać młodszych graczy z zawisci ...
Tez miałem kiedyś moment że miałem statek ale brakowało mi kilka baniek na resztę fitu , spotkałem się z takimi samymi reakcjami jak tu kiedy kolega z gry z zazdrością i wymówką pisał mi że niepotrzebnie władowałem w statek 3 bln bo on mi zrobił fita na Ravena za 100mln na T2 a resztę kasy mogłem podarować jemu ....miał tylko słabsze hardy , tank i dps aha i zapomniał że na jego 5 letnie konto wejdzie natomiast na moją półroczną postać nie bardzo....
Ktoś kto pisze że taki frakcyjny z niepełnym fitem T2 to jest beee przypomina mi łobuza z piaskownicy co połamał koledze wiaderko bo tamten miał ładniejsze... pamiętam taką wypowiedź ze zlali jakiegoś frakcyjny statek żeby zobaczyć jak pięknie wybucha ....gówno prawda rozwalili go z zazdrości primo a secundo każdego by rozwalili co się nawinie ...
Co do bohatera tego tematu to łatwo przecież sprawdzić gościa i zobaczyć jego staż w grze ale łatwiej się puszyć i tłumaczyć wyższość swojej teorii a w razie screena dalej się tłumaczyć , odwrócić kota ogonem i znowu wykazywać wyższość swoich racji w myśl powiedzenia " jak flaga na wietrze " i kąt patrzenia zmienia się z katem siedzenia "
Błąd tego gracza to fakt ze wyleciał taki statkiem w lov , nieważne jaki by miał fit i tak by go zestrzelili jacyś biedni PVP-erowcy z zazdrości i z nadarzonej okazji .
Operowanie tu fitami z EFT jest śmieszne bo zawsze frakcyjny ship będzie dużo lepszy od zwykłej wersji ....a jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć dlaczego gość zamiast gunów T2 dał droższe od nich guny meta 4 to mu tłumaczę jako NOOB NOOBOWI .... bo nie miał skili chyba że ktoś odwróci kota ogonem znowu i będzie forsował pomysł że tamten był tak głupi że przeoczył wersje T2 którą łatwiej i taniej można kupić jak wersje prototype...