Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak nie fitować faction shipów (było: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy)
Kalressin:
Wiesz kiedys zwykly dominix na misje z t2 tankiem kosztowal circa 300 mil.
I to takim ktorym mozna bylo zaczac l4 solowac, a nie wymiatac na czas....
edit: Innymi slowy trzeba uwazac co sie komus wypomina z zamierzchlej przeszlosci bo mozna sie przejechac.
SokoleOko:
--- Cytat: Ganiles w Listopad 30, 2010, 20:35:15 ---http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=6125993
Bez sciemy prosze jak juz cos mowisz
--- Koniec cytatu ---
No i? Skoro masz problem, żeby zrozumieć co napisałem, to powtórzę - latałem tym na misje L4 w HISECU.
Przy okazji, żeby zaoszczędzić Ci trudu wertowania BC, nie znajdziesz tam ani jednej straconej przeze mnie raciarki. Jedynym statkiem z kategorii "nie do PvP" jaki straciłem jest Hulk alta złapany na logoff-tapa na gravimetricu. No, chyba że masz zamiar wyciągać mi deskę i cruisera wdupione w lowsecu w czasie pierwszego miesiąca grania.
Ganiles:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 30, 2010, 21:07:13 ---
Przy okazji, żeby zaoszczędzić Ci trudu wertowania BC,
--- Koniec cytatu ---
Po co wertowac? Wystarczy wyszukac pilota i sprawdzic 1-2 okrety z przedzialu czasowego o ktorym pisze. Stawiasz sie nad kolesiem ktory wtopil vindicatora po 3-4 miesiacach grania ( fit best named w wiekszosci) Sam w tym czasie uzywales na okretach do pvp - czyli teoretycznie wyzsza liga (co do ktorej ludzie sie raczej zgadzaja ze wymaga bardziej zaawansowanego fitingu), uzbrojenia tl1 - ot chocby energized membranka tl1 (nie mylic z named) jak to koreluje z twoimi wczesniejszymi wypowiedziami?
Azbuga:
capa? na jakies 28 minut :) to z dupy fit bez ab nawet - na wzór tego cuda w vindzie. poza tym mialo sie liczyc dps, tank i cap.
Goomich:
Ano tak, że to był Thorax, a nie Vigilant.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej