Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: learning skills are going away

<< < (42/50) > >>

Gizmo79:
Sprzedaż plexów to jest właśnie sprzedaż pieniędzy.

Hutriel:

--- Cytat: Gizmo79 w Grudzień 01, 2010, 23:46:39 ---Sprzedaż plexów to jest właśnie sprzedaż pieniędzy.

--- Koniec cytatu ---

dziekuje juz zrozumialem.tylko po co tyle zawilosci ? czyli za powiedzmy 10 $ dostaje do sprzedania plexa w grze tylko ze raz moge za ta sama cena dostac 350 milionow  a raz 400 w zalezsnosci od rynku ?

sc0rp:

--- Cytat: Hutriel w Grudzień 01, 2010, 23:31:08 ---nie lepiej sprzedawac pieniadze ?czesc isk sellerow by sie poddala pewnie...

--- Koniec cytatu ---
nie, bo dzieki takiemu rozwiazaniu inflacja iska nastepuje wolniej,bo nie sa generowane "extra" iski.

--- Cytat: Hutriel w Grudzień 01, 2010, 23:53:58 ---.tylko po co tyle zawilosci ?

--- Koniec cytatu ---
zebi nie bylo hyper inflacji

--- Cytuj ---czyli za powiedzmy 10 $ dostaje do sprzedania plexa w grze tylko ze raz moge za ta sama cena dostac 350 milionow  a raz 400 w zalezsnosci od rynku ?

--- Koniec cytatu ---
yup, jak ci sie cena nie podoba to mozesz wystawic za swoja chodzby i za 100b tylko musi sie znalesc jeszcze osiol ktory za tyle kupi

SokoleOko:

--- Cytat: Hutriel w Grudzień 01, 2010, 23:34:05 ---a co ma sposob platnosci do ogarniania gry ?przyznaj wprost ze moje zalosne argumenty rozbily twoja psychike ,skoro pisze ze jestem newbie i chetnie poslucham starszych to mi o ogarnianiu gry wyjezdzasz .

--- Koniec cytatu ---

Eve jest MMO o żywej i skomplikowanej ekonomii, a Ty wyskakujesz z pomysłem rodem z jakiegoś azjatyckiego grindera. Świadczy to o nie zrozumieniu specyfiki Eve i to zawarłem w lapidarnym skrócie "nie ogarniasz".

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 02, 2010, 00:00:04 --- a Ty wyskakujesz z pomysłem rodem z jakiegoś azjatyckiego grindera.

--- Koniec cytatu ---
nie z jakiegoś azjatyckiego grindera tylko od leppera zgapil pomysl ten tez chcial drukowac kase jak sie skonczy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej