Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: learning skills are going away

<< < (41/50) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Hutriel w Grudzień 01, 2010, 23:15:26 ---Jestem newbie grajacym zaledwie kilka miesiecy,i do tej pory nie moge zrozumiec ze CCP za jakies wirtualne iski chce sie obslugiwac jak czytam 50k kont ......

--- Koniec cytatu ---

Każdy PLEX kupiony w grze za ISK został wygenerowany za REALNE PIENIĄDZE przez kogoś, kto Ci tego plexa sprzedaje.

sc0rp:

--- Cytat: Hutriel w Grudzień 01, 2010, 23:15:26 ---Jestem newbie grajacym zaledwie kilka miesiecy,i do tej pory nie moge zrozumiec ze CCP za jakies wirtualne iski chce sie obslugiwac jak czytam 50k kont ......
Chetnie poslucham "starszych" pilotow po co to robia ,bo skoro zajmuja sie filantropia pewnego rodzaju(mozliwosc zarobienia w grze na abonament)  to dlaczego wogle jest opcja placenia w $ czy "ojro" ?

--- Koniec cytatu ---
plexy ktore trafiaja na market zostaly przez innych pilotow zakupione za rl cash

Hutriel:

--- Cytat: Dark Flonoe w Grudzień 01, 2010, 23:20:40 ---plexy ktore trafiaja na market zostaly przez innych pilotow zakupione za rl cash

--- Koniec cytatu ---

nie lepiej sprzedawac pieniadze ?czesc isk sellerow by sie poddala pewnie...

SokoleOko:

--- Cytat: Hutriel w Grudzień 01, 2010, 23:31:08 ---nie lepiej sprzedawac pieniadze ?

--- Koniec cytatu ---

Jeśli grasz "parę miesięcy" i zadajesz takie pytania, to chyba kompletnie tej gry nie ogarniasz.

Hutriel:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 01, 2010, 23:32:20 ---Jeśli grasz "parę miesięcy" i zadajesz takie pytania, to chyba kompletnie tej gry nie ogarniasz.

--- Koniec cytatu ---

a co ma sposob platnosci do ogarniania gry ?przyznaj wprost ze moje zalosne argumenty rozbily twoja psychike ,skoro pisze ze jestem newbie i chetnie poslucham starszych to mi o ogarnianiu gry wyjezdzasz .

pozdrawiam serdecznie sokole oko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej