Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: learning skills are going away

<< < (39/50) > >>

VonBeerpuszken:
Ja płacę tylko realną kasą... nie po to pracuję żeby jeszcze pracować w grze żeby móc grać  :P
Miałem krótki okres kiedy sytuacja życiowa zmusiła mnie do kerbirzenia na  plexa...brrrr! nigdy więcej.

Khobba:
obecnie nie mam subskrypcji, ale zawsze płaciłem $. Wolę znaleźć sobie dodatkowe zlecenia w realu i robić coś ciekawego niż farmić czy nawet handlować w grze.

PS. Tak, lubię swoją pracę.

Goomich:

--- Cytat: MGGG w Grudzień 01, 2010, 11:10:53 ---Pisząc o nagrodzie miałem na myśli jest korelacje z poziomem trudności i poziomem ryzyka. Gdyby np. misje lv 4 trzeba było robić w grupie od np. 4 statków w górę, a ryzyko utraty statku byłoby na nich duże, to nagroda za ukończenie takiej misji musiałby być odpowiednio wyższa niż to ma miejsce obecnie.

--- Koniec cytatu ---

L4 są dla mięczaków/typów aspołecznych. Już pleksy 10/10 sie robi grupowo, a zaniedługo mają wejść (czy weszły wczoraj?) incurzje.

Xarthias:
Matko, nie chciałoby mi się tracić czasu żeby oszczędzić kilka dolarów miesięcznie.
Mam 3 konta, za jedno płaci CCP, pozostałe dwa mam wykupione za zielone na rok z góry, bo tak najtaniej wychodzi.
W całej swojej niemal 6-letniej karierze plexami płaciłem mniej mniej więcej rok za maina i z pół roku za alty. Ale to był okres, gdzie z R&D zarabiałem kilka miliardów miesięcznie (początek wprowadzenia datacorów) i nie wiedziałem co z tą gotówką robić.

MGGG:

--- Cytat: Mona X w Grudzień 01, 2010, 11:34:42 ---L4 są dla mięczaków/typów aspołecznych. Już pleksy 10/10 sie robi grupowo, a zaniedługo mają wejść (czy weszły wczoraj?) incurzje.

--- Koniec cytatu ---

Już czy dopiero?  :P
Incurzje zapowiadaja sie fajnie. Moze CCP wyjdzie trudna sztuka czyli umiejetne PvEvP :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej