Eve Online > Dyskusje ogólne

Zarabianie w null (ponownie), było: [Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (15/17) > >>

Pabllo:
Co wy tam gadacie pvp jest na pasku... wpadasz bomberkiem zabijasz 3 BSy i 3 frytki czy kruzy i lecisz dalej  8) i co 15-20min przeciwnik wraca w to samo miejsce normalnie masakra  :P

Dormio:

--- Cytat: Doom w Listopad 24, 2010, 22:06:55 ---Czy wśród starszych graczy z polski jest ktoś na kogo nie czekałeś pod stacją? :P

--- Koniec cytatu ---
O ile wiem to na mnie się nie zasadzał jeszcze :]

Pol Kent:
Kurcze, czy jest gdzieś topic o polityce który ma tylko POLITYKĘ w tytule a nie....szlag wie co jeszcze ! :-X
Może by taki powstał/powrócił bo nie wiadomo gdzie pisać..  :-[
Do rzeczy. Kto wie co się dzieje i co będzie się działo w Delve/PB/Querious. Bo tak IT się miało rozsypać w proch a w Delve trawa wyrosnąć. A tym czasem 90% nie-NPC Delve dalej ma Sov IT, kilka systemów PL reszta jakichś ally z nikąd.
Podobnie w Querious.

Ktoś mógłby rzucić jakieś światło na ten temat? Tylko bez flame przynajmniej przez 20 pierwszych postów proszę.  :P

Goomich:
Sprawa jest prosta. Dawniej Sov działał na POSach, które zasila się "fizycznym" paliwem, więc po miesiącu od zdobycia terenu, pozostawało latanie solo apokami po okolicy i rozwalanie offlinowanych wież.
Obecnie sov działa na specjalistycznych strukturach, które zasila się iskami. Dopóki korp ma iski, dopóty sov jest. A że rozwalanie tych wszystkich hubów, TCU i stacji w słowniku widnieje pod hasłem "not fun", to i nikomu się nie chce tego pufać. Zresztą po co? Póki się tego nie rusza, to ITkom znika kasa z konta za bezdurno, a upgrejdy i tak działają.

Pol Kent:

--- Cytat: Mona X w Marzec 01, 2011, 14:24:23 ---Sprawa jest prosta. Dawniej Sov działał na POSach, które zasila się "fizycznym" paliwem, więc po miesiącu od zdobycia terenu, pozostawało latanie solo apokami po okolicy i rozwalanie offlinowanych wież.
Obecnie sov działa na specjalistycznych strukturach, które zasila się iskami. Dopóki korp ma iski, dopóty sov jest. A że rozwalanie tych wszystkich hubów, TCU i stacji w słowniku widnieje pod hasłem "not fun", to i nikomu się nie chce tego pufać. Zresztą po co? Póki się tego nie rusza, to ITkom znika kasa z konta za bezdurno, a upgrejdy i tak działają.

--- Koniec cytatu ---
Niby tak ale z drugiej strony dzięki temu IT nadal ma rozbudowaną bazę w Delve, sporo stacji gdzie może się schronić a w co bardziej zadupionych pipach to i pewnie pozarabiać ISKi spokojnie, POSY sobie tez pewnie grzecznie buczą i co tam mają robić/rafinować/budować to budują.

Ktoś tam wspominał że TEST Ally ma się wprowadzić do Delve. Coś nie widać tego..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej