Eve Online > Dyskusje ogólne

Zarabianie w null (ponownie), było: [Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (14/17) > >>

amra:

--- Cytat: Albi w Listopad 24, 2010, 20:39:15 ---Ja tam nie mam aspiracji do jakichś wielkich osiągnięć w pvp. Robię to dla przyjemności. Dumę i poczucie wyższości czerpię tylko z rzeczy robionych AFK. To co się osiąga grając aktywnie to nie to samo :)

--- Koniec cytatu ---

Idz z tym twoim pvp do czortow. Kiedys( dawno dawno temu, jak bylem mlody i naiwny) trzymalem 3 dni alta pod stacja w ktorej siedziales, a ty nic, nawet na 5min nie wydokowales, tylko login po dt i 6h afk :D

Doom:
Czy wśród starszych graczy z polski jest ktoś na kogo nie czekałeś pod stacją? :P

amra:
No bez przesady, zdazylo mi sie z 2-3 razy i to zawsze trafilem na "elite mostly afk". Ogolnie wolalem zawsze gonsow, ale nawet oni sie w koncu wyrobili i mnie ubili. Np czajenie sie pod stacja Covenu zawsze bylo bez sensu jak juz cos wydokowalo na to 100% bait :)

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Kane McCallan w Listopad 24, 2010, 22:17:17 ---No bez przesady, zdazylo mi sie z 2-3 razy i to zawsze trafilem na "elite mostly afk". Ogolnie wolalem zawsze gonsow, ale nawet oni sie w koncu wyrobili i mnie ubili. Np czajenie sie pod stacja Covenu zawsze bylo bez sensu jak juz cos wydokowalo na to 100% bait :)

--- Koniec cytatu ---

Znaczy się czekasz na membera MOSTLY AFK przed stacja a potem się dziwisz ze przez x godzin jest AFK  ;D . Rzeczywiście takie zachowanie było kompletnie nie do przewidzenia.

amra:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Listopad 24, 2010, 22:32:37 ---Znaczy się czekasz na membera MOSTLY AFK przed stacja a potem się dziwisz ze przez x godzin jest AFK  ;D . Rzeczywiście takie zachowanie było kompletnie nie do przewidzenia.

--- Koniec cytatu ---

Czytaj Anno z zrozumieniem, potem pisz odpowiedzi. Jak sobie nie radzisz, daj znac napisze wersje specjalna na priv.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej