Eve Online > Przedpokój

Świeżak wita i pozdrawia

(1/3) > >>

Lebioda:
Chciałbym przywitać cały polski świat EVE. Z drżeniem serca przystępuje do tej gry bo trochę mnie nastraszono, że to gra dla "hardkorów", że latami trzeba expić, że najmniejszy błąd i wszystko idzie się.... :D Mam nadzieję że jakoś dam sobie radę. Tymczasem do zobaczenia ;D

Venzon 2003:
wszystko to prawda  :'(

pozdro

Starakopara:
tak jak Venzon napisał, wszystko to prawda , a i parę nowych prawd też poznasz :P
witaj na pokładzie :)
o7

Stary Pierdola:
No nie przesadzajmy gra jest naprawdę prosta i łatwa do opanowania ,przejdź przez tutorial i zrób wszystkie misje podstawowe ,  zaledwie po kilku tygodniach możesz mieć dostęp do misji 4 stopnia i droga do niezależności ekonomicznej stoi otworem...

To jest po prostu tak jak z jazdą samochodem , pierwsze próby to koszmar bo organizm próbuje opanować ogromna ilość informacji w realnym czasie używając głównego procesora (świadomości) po kilku jazdach to zadanie przechodzi na kartę graficzną (podświadomość) i jedziemy bez problemu : pamiętasz z lekcji na prawo jazdy jak dojeżdżałeś do zakrętu i te myśli Jezu no co teraz trzeba zwolnic na którym biegu jestem? to muszę na dwójkę ale najpierw sprzęgło i później hamulec itd itd , teraz pewnie robisz to co trzeba nawet nie zdając sobie z tego sprawy
z Eve jest podobnie.

Gaunt:
nie taki diabeł straszny jak go malują :D
jou !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej