Eve Online > Przedpokój

Świeżak wita i pozdrawia

<< < (2/3) > >>

Ellaine:
Eve jest po prostu trochę inne niż przeciętne MMO pod paroma względami. Natomiast nie jest ona dla hardcorów w sensie godzin gry - nie musisz zabić 172 milionów orków żeby osiągnąć max level i zacząć "prawdziwą" grę ani nic w tym stylu. Pod tym względem jest to jedna z lżejszych gier MMO na rynku - możesz grać 3 godziny tygodniowo, dobrze się bawić i nie odstawać jakoś szczególnie możliwościami postaci od innych.

Lebioda:
Oswajam się. Tutorial zrobiłem, trochę pomógł ale nie do końca. Pytanie mam takie z innej beczki. Wybrałem postać Caldari (ot fajny "militarny" filmik mieli) - jak się sprawdzają ich statki w późniejszej grze? Dają sobie radę czy będe wiecznym chłopcem do bicia? Zauważyłem że nie można mieć kilku postaci "na raz" więc wolałbym wiedzieć teraz...

PS. I niech ktoś dorzuci mi tak z 10 milionów skill pointów!! 8)

Ranshe:
Statki Caldari się sprawdzają od znośnie do całkiem dobrze, zależy co chcesz nimi konkretnie robić - a jak coś się nie będzie sprawdzało, zawsze możesz skillować statki innych ras :)

Starakopara:

--- Cytat: Lebioda w Listopad 15, 2010, 00:58:46 ---Oswajam się. Tutorial zrobiłem, trochę pomógł ale nie do końca. Pytanie mam takie z innej beczki. Wybrałem postać Caldari (ot fajny "militarny" filmik mieli) - jak się sprawdzają ich statki w późniejszej grze? Dają sobie radę czy będe wiecznym chłopcem do bicia? Zauważyłem że nie można mieć kilku postaci "na raz" więc wolałbym wiedzieć teraz...

PS. I niech ktoś dorzuci mi tak z 10 milionów skill pointów!! 8)

--- Koniec cytatu ---

a kto powiedział, że nie można?
ja mam 3  :P  ( każdą na oddzielnym koncie )

Khobba:
Powtórzę kolejny raz: wybór rasy postaci nie ma nic wspólnego z możliwościami w grze. Każdą rasę (statki, dedykowane bronie) będziesz skillował z tą samą prędkością.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej