Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria dla Polakow
Goomich:
--- Cytat: Ranshe w Listopad 05, 2010, 18:50:11 ---A tak z czystej ciekawości, kiedy jest prawidłowo zastrontowany a kiedy nie? Pod korek i jak zdążę przed 50% shielda dopasować tak żeby o jakiejś sensownej godzinie wyszedł z RF?
--- Koniec cytatu ---
A jak przylecą w nocy, albo jak cię nie będzie w domu?
Strontujesz na takie własnie okazje, a jak jesteś przy nim w czasie ataku, ustawiasz tak, żeby wyszedł w prime timie twojego ally.
KiFuso:
A niech mnie.. a co to się stało, że wielki c0ven zaprasza do siebie kerbirów i rentierów? W końcu większość członków c0venu nie znosi ich, nienawidzi, gardzi.. Ciekawa decyzja, tylko ciekawe co za nią stoi, brak kasy? Zmiana doktryny? W końcu ostatnio dużo się pisało, że właśnie na rentierach się dużo zarabia.. Czy o dziwo jakiś wyższy cel?
Tak czy siak, gratuluje decyzji.. zobaczymy jak to dalej się potoczy :)
P.S. gz ciekawego hasła "Esoteria dla Polaków"
Kara Mon:
Pewnie zeby zamienic pustynie w pola ryzowe :P , przynajmniej dla mnie to tak wyglada
Doom:
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Nie czarujmy się że to jakaś utopia bedzie, ale widzę trochę luzu i bardzo niskie koszty wynajmu. Dla porównania o -A- słyszałem że poza carierami, rurkami i JF ich rentierzy nie mieli pozwolenia na jakiekolwiek inne cap shipy, nie tylko -A- ponoć takie reguły miało, jak wyglądał wynajem terenu Atlasu można było poczytać + prywatnie mam opinie znajomych z rozmów z nimi których nie mam zamiaru upubliczniać. SHCK pewnie tradycyjnie nie skorzysta z zaproszenia do null, ale nie zmienia to faktu że staramy się mieć mniej więcej aktualne dane na temat tego kto gdzie za ile i na jakich warunkach by nas zaprosił do siebie i ta oferta jest jedną z lepszych jakie widziałem ostatnio
kaleba:
Nic dziwnego ani tajemniczego w tym nie ma. Mamy terenu wiecej niz potrzebujemy więc część wynajmujemy ot co. A post tuatj to forma reklamy i tyle ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej